انجام مراحل طلاق توافقی و طلاق با داشتن حق طلاق |
بدون نیاز به حضور زوجین در هیچ مرحله ای |
بین ۱۵ تا ۳۰ روز کاری |
توسط وکیل متخصص طلاق و خانواده |
مشاوره رایگان در واتساپ و تلگرام |
برای انجام کار توسط وکلای متخصص دادسو با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید |
در این مقاله قرار است درباره ملاقات با فرزند بعد از طلاق صحبت کنیم. ملاقات فرزند موضوع متفاوتی نسبت به حضانت فرزند است. حضانت به معنای نگهداری و تربیت فرزند است که بعد از جدایی یا طلاق زوجین بسته با توافق یا نظر دادگاه مشخص میشود.
وقی حضانت بر اساس توافق خانم و آقا به یکی از طرفین داده شد، والد دیگر باید حق ملاقات با فرزند را داشته باشد.
امکان عدم ملاقات والدی که حضانت فرزند را بر عهده نداره، به هیچ وجه نیست و ایشان در هر صورت (حتی داشتن فساد اخلاقی) باید فرزند خود را تحت مراقبت خاص ملاقات کنند ولی امکان کاهش زمان ملاقات یا تغییر مکان ملاقات وجود دارد.
ماده ۱۱۷۴ قانون مدنی:
در صورتی که به علت طلاق یا به هر جهت دیگر، والدین فرزند در یک منزل سکونت نداشته باشند، هر یک از والد که طفل تحت حضانت او نمی باشد، حق ملاقات با فرزند خود را دارد.
تفاوت ملاقات با فرزند و حضانت فرزند
همان طور که گفتیم حضانت فرزند با ملاقات متفاوت است. بعد از طلاق یکی از زوجین باید حضانت فرزند را بر عهده بگیرد. در صورتی که طلاق توافقی باشد، دادگاه به توافقات خانم و آقا احترام میگذارد و خودشان تصمیم گیرنده حضانت فرزندشان هستند.
ولی در صورتی که طلاق از طرف خانم یا طلاق از طرف آقا باشد و بر سر این مورد به توافق نرسند باید طبق قانون سن حضانت پیش بروند.
سن قانونی حضانت فرزند دختر به این صورت است که تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگی با پدر میباشد. بعد از ۹ سالگی از مدار حضانت خارج میشود.
سن قانون حضانت پسر تا ۷ سال با مادر و از ۷ تا پانزده سالگی با پدر است. بعد از آن خودش تصمیم میگیرد که ادانه زندگی را با پدر یا مادر زندگی کند.
ولی با توجه به این که حضانت با یکی از والدین است، والد دیگر حق ملاقات با فرزند خود را دارد.
فرض کنید خانم و آقا صاحب دختری ۵ سال هستند و از هم جدا زندگی میکنند. قرار است حضانت فرزند با مادر باشد ولی پدر ایشان این حق را دارد که بسته به نظر دادگاه و مصلحت کودک یک یا دو روز در هفته فرزند خود را ملاقات کند.

مکان ملاقات با فرزند
برای تعیین ملاقات با فرزند یکی از مهمترین نکات توجه به مصلحت کودک است. در گذشته ملاقات در محیط کلانتری صورت میگرفت که تاثیر منفی در روحیات فرزند میگذاشت.
بعد از این موضوع تدبیری در این راستا سنجیده شد که فضایی مناسب با روحیات فرزند برای ملاقات فراهم شود تا والدی که ملاقات با ایشان نیست بتواند در محیطی مناسب با کودکش وقت بگذراند.
بر اساس ماده ۶۸ آیین اجرایی قانون حمایت از خانواده: در اجرای تبصره ماده ۴۱ قانون رئیس کل دادگستری استان موظف است در هر حوزه قضائی، محل یا محلهایی را با فضای متناسب با روحیات اطفال با همکاری و استفاده از امکانات و منابع انسانی سازمان بهزیستی و ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت و درمان یا سایر مراکز ذیربط با تعداد کافی مددکار اجتماعی (بویژه زنان) و درصورت نیاز، مامور انتظامی، جهت ملاقات والدین با اطفال اختصاص دهد.
تعیین زمان ملاقات والد با فرزند
یکی از مهم ترین موضوعات بعد از طلاق تعیین زمان ملاقات با فرزند است. نکته مهم در این موضوع در نظر گرفتن مصلحت کودک در زمان و مکان ملاقات است.
یعنی مدت زمان ملاقات نباید خیلی کم و یا خیلی طولانی باشد. کم بودن مدت ملاقات میتواند باعث کمبود محبت دریافتی فرزند از والد باشد و طولانی بودن مدت ملاقات میتواند کودک را در وضعیت سردرگمی قرار دهد.
در صورتی که والدی که حضانت فرزند با ایشان است به هر دلیلی خواستار کاهش زمان ملاقات فرزندش با والد دیگر است باید به همراه مدارک (کارت ملی، شناسنامه، سند ازدواج یا رونوشت آن، حکم طلاق) با دلایل محکمه پسند دادخواستی مبنی بر کاهش زمان ملاقات تنظیم و تقدیم دادگاه کند.
باید به این نکته هم توجه داشته باشید که درخواست کاهش ملاقات کودک با دلایل محکمه پسند قابل قبول است. برای مثال عنوان کردن آسایش روحی کودک یا صلاحیت نداشتن والد (فساد اخلاقی یا نداشتن مکان مناسب برای ملاقات)

ملاقات با فرزند قبل از طلاق
زمانی که خانم و آقایی که فرزندی دارند قصد طلاق پیدا میکنند ممکن است مدت زمان زیادی را سپری کنند تا تکلیف حضانت فرزندشان مشخص شود. این مدت میتواند تا چند ماه زمان ببرد. پس تکلیف فرزند در این مدت چه میشود؟
در این مدت خانم و آقا میتوانند با یکدیگر مذاکره و به توافق برسند. در صورت اینکه اختلاف به حدی بود که خودشان نتوانستند این موضوع را مشخص کنند، باید به دادگاه مراجعه کنند و دادخواست مبنی بر ملاقات با فرزند قبل از طلاق تنظیم و تقدیم دادگاه کنند.

ممانعت از ملاقات با فرزند
اگر والدی که حضانت با ایشان است از ملاقات فرزند با والد دیگر جلوگیری کند مرتکب جرم شده و باید مجازات شود چون تحت هیچ شرایطی امکان منع ملاقات والد با فرزندش وجود ندارد.
ماده ۴۰ قانون حمایت خانواده:
هرکس از اجرای حکم دادگاه در مورد حضانت طفل استنکاف کند یا مانع اجرای آن شود یا از استرداد طفل امتناع ورزد، حسب تقاضای ذینفع و به دستور دادگاه صادرکننده رای نخستین تا زمان اجرای حکم بازداشت میشود.
ماده ۴۱ قانون حمایت خانواده:
هرگاه دادگاه تشخیص دهد توافقات راجع به ملاقات، حضانت، نگهداری و سایر امور مربوط به طفل برخلاف مصلحت او است یا در صورتی که مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند و یا مانع ملاقات طفل تحت حضانت با اشخاص ذی حق شود، میتواند در خصوص اموری از قبیل واگذاری امر حضانت به دیگری یا تعیین شخص ناظر با پیشبینی حدود نظارت وی با رعایت مصلحت طفل تصمیم مقتضی اتخاذ کند.
تبصره: قوه قضائیه مکلف است برای نحوه ملاقات والدین با طفل ساز و کار مناسب با مصالح خانواده و کودک را فراهم نماید.
آییننامه اجرائی این ماده ظرف ششماه توسط وزارت دادگستری تهیه میشود و به تصویب رئیس قوه قضائیه میرسد.

مدارک لازم برای دادخواست ملاقات فرزند :
- کارت ملی
- شناسنامه،
- سند ازدواج یا طلاق نامه
نفقه کودک در زمان ملاقات
نفقه کودک چه حضانت با پدر باشد و چه نباشد و تحت هر شرایطی با پدر و در صورت فوت پدر با جد پدری (پدربزرگ) است. پدر وظیفه دارد خوراک و پوشاک و دیگر موارد معیشتی کودک را فراهم کند. در صورت فوت پدر و پدربزرگ مادر مسئول پرداخت نفقه کودک تا زمانی که کودک منبع مالی داشته باشد است.
نمونه دادخواست درخواست ملاقات موقت با کودک
با سلام ؛
با احترام به اطلاع شما می رساند:
اینجانب ……………………. در تاریخ ………………….. در دفترخانه …………….. با خوانده …عقد زوجیت دائم منعقد نموده ایم و حاصل این ازدواج …………. تعداد فرزند دختر / پسر ………….. ساله میباشد . اما به دلیل اختلافات خانوادگی در تاریخ ……………….. به موجب طلاق نامه ……………….. از هم جدا شده / جدا از هم زندگی میکنیم و حضانت فرزند / فرزندان مشترک به عهده خوانده دعوا میباشد.
اما ایشان با ممانعت از ملاقات اینجانب با فرزندان ، سبب بروز ناراحتیهای فراوان برای اینجانب و فرزند مشترک را فراهم آورده است و امکان ورود خسارات معنوی جبران ناپذیری برای آینده فرزند غیر قابل انکار است. لذا با توجه به فوریت امر ، تقاضای صدور دستور موقت مبنی بر اجازه ملاقات با فرزند مشترک و اجرای آن قبل از ابلاغ به خوانده محترم را به موجب مواد ۳۱۰ لغایت ۳۲۵ قانون آیین دادرسی مدنی را دارم.

سوالات متداول
- آیا می توان والدین را از ملاقات با فرزند محروم کرد؟
خیر؛ والدین حق ملاقات با فرزند خود را دارند و نمیتوان آنها را از ملاقات با فرزند محروم کرد.
- اگر والدین بر مکان و زمان ملاقات با فرزند توافق نداشته باشند؟
اگر والدین درباره نحوه ملاقات با فرزند به توافق نرسند، دادگاه به موضوع رسیدگی میکند.
49 دیدگاه برای “ملاقات با فرزند به چه صورت است؟ ”
سلام
من تصمیم دارم از همسرم جدا بشم ، از نظر من صلاحیت نگهداری دختر یکساله منو نداره ، و چون تا ۷ سالگی حضانت با مادره من نمیخوام دخترم پیش مادرش باشه . قانونی چه کاری میتونم انجام بدم که حضانت با من باشه ؟
ممنون از تیم موفق دادسو
سلام.
همانطور که گفتید حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر هستش مگر در مواردی که مادر خود به والد دیگر وکالت در حضانت فرزند به صورت رسمی واگذار کند و یا پدر عدم صلاحیت مادر برای نگهداری فرزند را در محصر دادگاه ثابت کند. دلایلی مانند اعتیاد و …
نمیخواهم پدری که به دختر بزرگترش قصد تجاوز داشته اجازه ملاقات دختر کوچکم را بدهم و میترسم ، دخترم هم بخاطر کتک هایی که از پدرش خورده چشمانش انحراف پیدا کرده لطفا مرا از این ترس کشنده نجات بدید. آیا راهی هست؟ آخر این ماه قرار ملاقات فرزند را شوهرم درخواست کرده، نمیخواهم این موجود کثیف و متجاوز و خطرناک را ببینم و دختر کوچکم رو در اختیارش بذارم. کمکم کنید ار این کابوس
سلام، وقت بخیر.
شما باید عدم صلاحیت آقا رو در دادگاه با توجه به مدارک و شواهد به اثبات برسانید که حق ملاقات از ایشان ساقط شود.
با سلام من فرزند پسری ۶ سال و سه ماهه دارم که حدود ۵ سال از پدرش جدا شدم پدر هیچ گونه نفقه و ملاقات فرزند نیامده و حالا با یه دستور موقت می خواد بچه را ببیند که به گفته خودش اگر بچه را ببرد دیگر برنمیگرداند ( به دلیل اختلافات داخلی)، فرزندم هیچگونه رغبتی حتی به دیدن پدر ندارد و هم اکنون کلاس اول هست. من چگونه می توانم از ضررهای روحی و روانی برای پسرم جلوگیری کنم؟ آیا می توانم روی دستور موقت درخواست مشاور کنم؟ و یا با یه دادخواست کیفری مبنی بر ترک انفاق مانعی برای بردن فرزندم ایجاد کنم؟ با تشکر
سلام، وقت بخیر.
اگر فرزند شما هیچ تمایلی به دیدن پدر ندارد میتوانید درخواست مشاوره کرده و مانع دیدار شوید. اگر قاضی تشخیص دهد که پدر برای فرزند زیان آور است رای به سلب حضانت از پدر میدهد.
البته قاضی می تواند سلب حضانت صادر نماید ولی هیچ قانونی حق ملاقات فرزند را نمیتواند صادر نماید و یک پدررا از حق ملاقات فرزند منع نماید….
مادرها اینقدر از پدرها لولو میسازند و بچه هارو شستشوی مغزی میدند ک فقط ی بهانه ای بدست بیاورند .پدرها هم نامردی کنند و هیچ نفقه ای پرداخت نکنند
خیر
باسلام .من دوتا دختر دوقلو دارم .سه ساله .سه سال پیش خودم بودن و حدود سه ماه پیش به خاطر اینکه بتونم از همسرم جدا بشم توافق کردیم و من حضانت بچه هارو به اون اقا دادم و اون هم حق طلاق رو به من داد .طبق توافقی ک تو دفترخونه صورت گرفت هردوماه یکهفته بچه ها میتونن پیش من باشن .الان یکماه و یکهفته هست ک بچع ها رفتن پیش پدرشون و باتوجه به اینکه ما فاصلمون خیلی دوره و من قزوینم و اونا شیراز ،من و بچه ها احتیاج داریم ک همو ببینیم حتی دورادور و اون اقا فقط دوبار گذاشته ک من ویدیوکال کنم بابچه ها .من واقعا این شرایط برام طاقت فرساست .هیچ راهی نیست که بشه من بیشتر بابچه هام درارتباط باشم ؟؟از راه قانونی نمیتونم کاری کنم یا هیچ حقی دراینباره من ندارم ؟؟لطفا کمکم کنید🙏
سلام، وقت بخیر.
پرونده شما میتواند پیچیده باشد. با کارشناسان ما تماس بگیرید تا به طور دقیق شما را راهنمایی کنند.
سلام وقت بخیر
۴ سال پیش طلاق توافقی گرفتیم و الان دخترم ۱۱ داره، حضانت با پدر هست و اجازه ملاقات نمیده، آیا برای این سن هممیتونم دادخواست ملاقات فرزند بدم؟
سلام، وقت بخیر.
بعد از ۹ سالگی فرزند دختر خودش تصمیم میگیرد که با کدام والدش زندگی کند.
سلام وقت بخیر دخترمن ۹سال داره می خواد با من زندگی کنه ولی پدرش جلوشو گرفته ونمیذاره اونم از پدرش میترسه چکار کنم؟؟؟
سلام، وقت بخیر
دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید برای گرفتن حضانت فرزندتان
باسلام
بدلیل اختلاف من با همسرم ما دارای دو فرزند مشترک هستیم که دختر بزرگم حضانت ش با من است ودختر کوچکم دوساله است من کرج زندگی میکنم وخانومم سنندج قرار ملاقات به دختر کوچکم هفته ای دو ساعت اونم شنبه ها ودختر بزرگم چون مدرسه میره نمیتونه خواهرش رو ببینه میشه اعتراض کرد حداقل ماهی دو سه روز از دادگاه ملاقات گرفت چون واقعا دخترام از دوری هم آسیب میبینند
سلام، وقت بخیر
لطفا با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.
سلام خسته نباشید؛همسربنده۲ماه است ترک منزل کرده ودوبار برای دیدن بچه امده ولی برای من بعد از هر دیدارکه بافرزند داشته دادخواست دیدار با فرزند زده وبنده هر دوبار دفاعیه زدم وبرای بار سوم این دادخواست برای من امده ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام، وقت بخیر
لطفا با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.
سلام پسر من ۴ سال و نیمه هست، هفته ای ۲۴ ساعت با پدرش ملاقات داره که توی این یکسالی که هفته ای یکبار میره پیش پدرش یکی از پسر عمه هاش که حدود ۱۳ یا ۱۴ ساله هست به جاهای خصوصی پسرم دست میزاره و پسرم میاد این مورد را به من میگه من این موضوع را که میشنوم داغون میشم و همش میترسم خدایی نکرده غلط بدتری نکنه، به پدرش که گفتم زیر بار نمیره و میگه تو حرف دهن بچه میزاری و الان رفته درخواست افزایش ملاقات داده، توراخدا راهنمایی کنید من چیکار کنم که ملاقات پسرم با پدرش بیشتر نشه؟
سلام، وقت بخیر
لطفا با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.
سلام و خسته نباشید…ی پسر ۸ماهه دارم ک موقعی ک دوماهش بود همسرم باهام دعوا کرد و تصمیم گرفت منو ب منزل پدریم ببره و طلاقم و بده ک تو راه شروع ب پرخاشگری و ضرب و شتم خودم و بچم میکنه و تهدید ب قتل میکنه و من چون شاهدی نداشتم و همیشه حرفاهایش را انکار میکنه مجبور ب ضبط صدا شدم ک متوجه شد و تمام وسایل و گوشی ک صدا ضبط کردم و ازم گرفت بدون پول تو خیابون وسط چله زمستون رهامون کرد ک حتی من از جمجمه بچم سونو گرفتم و صورتش رو چنگ انداخت و زخمی کرد و شکایت کردم ک قاضی صدا رو ازش خواست ولی کاملا ویرایش شده تحویل داد وتوی دادگاه اقرار کرد ک خودم رو کتک زد ولی بچه رو ن..بعداز ۶ماه ک ن خرجی داده برای بچه حتی پولای خودمم دزد و نزاشت ک برا بچم خرج کنم و هیچ سراغی نگرفت از بچه درخواست ملاقات داره اونم دو روز در هفته ولی چون شخص بسیار بی فرهنگ و بد دهنی هست ک حتی توی دادگاهم بهم توهین وفحاشی کرد حاضر نیستم ملاقات طولانی باشه و دوروز در هفته چ کاری میتونم بکنم؟ و ایا ب جز خودش خانوادش هم می تونن بیان ملاقات بچه؟اگه میتونن من چیکار کنم ک ازشون سلب ملاقات کنم چون خانوادش هم از خودش بد دهن تر و بی فرهنگ ترن.
سلام، وقت بخیر
لطفا با کارشناسان حقوقی دادسو تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
باسلام.یک سال و نیم هست از همسرم جداشدم.پسره سه ساله دارم که پدرش حق حضانت دائم رو دربرابر طلاق دادن از من گرفتن.ایشون یک سال و نیم هستش اجازه ملاقات نمیدن.طبق قانون اگر هریک از طرفین ۳بار اجازه ملاقات ندهند حق حضانت از ایشون سلب میشه.اگر بنده هم اثبات کنم باوجود حق طلاق درقِبال حضانت این موضوع شامل بنده نیز میشود؟
سلام، وقت بخیر
لطفا با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.
سلام.دو روز در هفته من با پسرم که ده ساله ست ملاقات دارم ولی فرزندم دور از چشم پدرش تلفنی بی طاقتی میکنه و میگه من دوس دارم بعضی وقتا بیام دیدنت ولی همسرم اونو وادار میکنه که در محضر اجرای احکام و کلانتری بگه دوس ندارم مامانمو ببینم.
تکلیف چیه من چیکار کنم
سلام، وقت بخیر
تعداد روزهای ملاقات با فرزند با نظر قاضی مشخص میشود.
باسلام آیا بعد طلاق پسر و عروس پدر بزرگ و مادر بزرگ پدری حق ملاقات نوه را دارد؟
سلام، وقت بخیر
خیر حق ملاقات فقط با پدر و مادر است.
سلام وقت بخیر
من ۶ماهه که ازدواج کردم وهمسرم ازدواج قبلی داشته حاصل این ازدواج یک دختر دوساله است اماازاونجایی که حضانت دخترتا۷سالگی بامادره و همسر قبلیه شوهرم دریک شهر دیگ زندگی میکنه
همسرم چندبار صحبت کرد که به صورت توافقی دخترشوببینه امابه توافق نرسیدن و اون خانم میگ که ازطریق راه قانونی اقدام کنید و داداگاهم درهفته ۴ساعت ملاقات حضوری داده از اونجایی ک فاصله شهرهامون خیلی زیاده این تایم اصلا نمیصرفه ولی لازم به ذکره ک بگم اون خانم صلاحیت نگهداری بچرو نداره ومتاسفانه هیچ مدرکی برای اثبات نداریم و مشکل دیگ اینکه این خانم مشکل بیماری پنیت یاهمون پانیک رو داره همسرم وکیل داره ولی خب هیچ اقدام کارسازی انجام نمیده مامیخایم حداقل درماه یک هفته دختر پیش مابمونه باید چیکارکنیم
سلام، وقت بخیر
در صورتی که ثابت کنید مادر صلاحیت حضانت فرزند را ندارد می توانید سلب حضانت کنید. در غیر این صورت باید طبق نظر دادگاه برحسب ساعت مشخص شده با فرزند ملاقات داشته باشید و یا با مادر به توافق برسید.
سلام از همسرم طلاق توافقی گرفتم حضانت به مادرش دادم یک روز تو تماس تلفنی تهدید کردم که بلای سر بچه میارم ….وصدام ضبط کرده میتونم از ملاقات بچه جلوگیری کنه توضیح بدین
سلام، وقت بخیر
تصمیم گیری در این مورد بر عهده قاضی است.
با عرض سلام و خسته نباشید در حکم دادگاه گفته شده زوجه بابت ملاقات فرزند مشترک هر هفته پنج شنبه ها از ساعت ۱۰ صبح لغایت ۶ غروب روز جمعه حق ملاقات خواهد داشت میخواستم بدونم زوجه اجازه داره از پنج شنبه تا جمعه فرزند رو با خودش به محل اقامتش ببره ؟ یا میتونه تو این ساعات فقط چند ساعت فرزند رو ببینه ؟
سلام، وقت بخیر
تصمیم گیری در این موارد بر اساس نظر قاضی تعیین می شود.
سلام خسته نباشید من یک دختر یکساله وسه ماه دارم شوهرم خارج از کشور هستن ایا پدربزگش میتواند درخواست دیدار فرزندم را بکند؟
سلام، وقت بخیر
حق ملاقات با پدر است و تا زمانی که ایشان زنده باشند خیر
من ۴ ساله بچمو نزاشته ببینم قانونم هیچ کاری نتونست انجام بده بچه ۱۳ ساله شده و با پدرش هست . نه بازداشتی نه چیزی فقط ۱ میلیون جریمه به خزانه دولت پرداخت کرد
قانون درست رعایت می شد من ۴ سال از فرزندم دور نمیماندم که پدرش ذهنش بچه رو علیه من خراب کنه ۴ سال منع ملاقات کرده نه بازداشتش کرده و نه مجرم محسوب میشه فقط ۱ م جریمه اونم به خزانه دولت شد .
دختری۱۰ساله دارم.حضانت او با من بوده،برای ملاقات همسرم اجرائیه گرفته بوده.اکنون کودک از حضانت خارج است چون به سن بلوغ رسیده است،ایا اجرائیه هنوز اعتبار دارد یا کودک خودش میتواند در خصوص ملاقات تصمیم بگیرد؟
سلام، وقت بخیر
از دایره حضانت خارج شده اند و خودشان تصمیم میگیرند با چه کسی زندگی کنند.
سلام و خسته نباشید
من الان چهار ماه پسرمو ندیدم یعنی هر با خواستم ببینم مادرش نزاشته یا مخفی کرده و الان چهار ماه در حال طلاق هستیم و مهریه را نصفش را دادم و بقیه حضانت کامل فرزند ۵ساله ام دادم اما دیگه نزاشتم بچه رو ببینم و در حال طلاق هستیم امکانش هستش من سلب حضانت کنم و فرزندم رو بگیرم از مادرش یا رهی هستش بعد هفت سالگی حداقل حضانتشو بگیرم
سلام، وقت بخیر
برای سلب حضانت باید دلیل مناسب داشته باشید.
همچنین حضانت فرزند پسر از ۷ سالگی تا ۱۵ سالگی که از دایره حضانت خارج می شوند با پدر است.
سلام وقتتان بخیر
همسرم مبتلا به پارانوئید بوده و قصد جدایی دارم در این بین فرزند مشترکی داریم ۲۰ ماهه و شیر خوار، که قاضی پرونده بدون در نظر گرفتن این دو مورد و مصلحت کودک و با دادن رای مبنی بر اینکه پدر میتواند فرزند مشترک را حدود ۳۰ ساعت یعنی از ساعت ۲ روز پنجشنبه تا ۸ شب روز جمعه پیش خودش ببرد، موجب شده که من و پسرم بسیار آسیب دیده و تحمل این قضیه برایمان دشوار است و من بارها از طرف قاضی مورد تهدید قرار گرفته که در صورت مقاومت و مخالفت با رای دادگاه با افزایش وقت ملاقات و سلب حضانت روبرو میشوم
حال از شما درخواست راهنمایی دارم که چگونه میتوان رای دادگاه را با وجود بی انصافی قاضی و اجرانکردن عدالت عوض کرد
سلام، وقت بخیر
لطفا با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.
باسلام
من چندسالی میشه طلاق گرفتم از پدر بچه م ولی با تهدید نمیزاره ببینمش الان من چندساله دخترمو ندیدم مگه توخواب ببینمش
خیلی اذیت شدم خیلییی. میگه اگ بری دادگاه بهشون بگی هم تورو همه بچه رو میکشم
سلام، وقت بخیر
می توانید برای گرفتن حضانت و یا ملاقات با فرزند اقدام کنید.
سلام پسرم ۷ سالشه حضانتش دست پدرشه ۷ماه که ما ندیدیمش اجازه حتی یک زنگ نمیزاره حالا شکایت کردیم دوهفته یک بار از چهارشنبه تا جمعه به ما داد او اعتراض زده چه میشه ایا حق بااون میشه میگه بچه مدرسه میره روحیش خراب میشه اما بچه دوست داره با ماباشه ما فقط زنگ بزنیم دیدنشو میخواهیم چه کنیم اعتراض زده ایا حرف اون میشه
سلام، وقت بخیر
نمی توان به طور دقیق گفت جواب اعتراض ایشان چه می شود و به نظر قاضی بستگی دارد.