- انجام مراحل طلاق توافقی و طلاق با داشتن حق طلاق
- بدون نیاز به حضور زوجین در هیچ مرحله ای
- بین 20 تا 60 روز کاری
- توسط وکیل متخصص طلاق و خانواده
- مشاوره رایگان در واتساپ و تلگرام
- برای انجام کار توسط وکلای متخصص دادسو با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید
طلاق توافقی چیست؟
طلاق توافقی یکی از انواع طلاق است که در آن زوجین هر دو موافق طلاق هستند و بعد از توافق بر سر مسائل زندگی مشترک تصمیم به جدایی می گیرند. در این مقاله به شما توضیح خواهیم داد که برای طلاق توافقی چه باید کرد و اقدامات لازم برای طلاق توافقی چیست و نحوه اقدام برای طلاق توافقی چگونه است
تفاوت عمده طلاق توافقی با طلاق از طرف زن و طلاق از طرف مرد در این است که هر دو نفر با همدیگر اقدام به ثبت دادخواست طلاق می کنند در حالی که در طلاق یک طرفه، یکی از زوجین تمایل به طلاق دارد و دادخواست طلاق را یک طرفه ثبت می کند.
در صورتی که مایل به گفتگو با مشاور طلاق هستید و یا نیاز به وکیل برای طلاق توافقی دارید می توانید از طریق تماس و واتس اپ با کارشناسان حقوقی دادسو صحبت کنید.
برای طلاق توافقی چه باید کرد
اقدامات لازم برای طلاق توافقی این است که زوجین در مورد مسائلی مانند مهریه، نفقه و حضانت فرزند به توافق برسند. در صورتی که زوجین فرزند مشترکی نداشته باشند، نیازی به توافق در این مورد نیست. مهریه در طلاق توافقی باید توسط زوجین تعین و تکلیف شود و این امور از اولین اقدامات لازم برای طلاق توافقی است.
بخشش کامل و یا پرداخت کامل مهریه بستگی به توافق زوجین دارد و قانون به توافقات زوجین در همه موارد احترام می گذارد و اجراییاش می کند.
در صورتی که تمایلی به حضور در مراحل مختلف طلاق توافقی ندارید و مایل هستید پرونده شما در عرض چند روز توسط دادسو انجام شود روی وکیل طلاق توافقی کلیک نمایید و یا روی دکمه تماس کلیک کنید.
توافق بر روی مهریه
همانطور که گفته شد اولین پاسخ برای سوال برای طلاق توافقی چه باید کرد این است که زوجین مهریه را تعیین و تکلیف نمایند. منظور از تعیین و تکلیف الزاما بخشیدن و یا پرداخت مهریه نیست و هر توافقی می توان بر روی مهریه انجام داد.
حتی می توان مبلغ ودیعه مسکن را هم خانم به عنوان مهریه از آقا قبول کند و مابقی مهریه را به او ببخشد. نکته مهم در مورد مهریه در طلاق توافقی این است که در صورتی بخشش و یا پرداخت مهریه باید حتما در یکی از دفاتر ثبت اسناد رسمی ثبت شود تا دیگر نگران این مسائل نباشید.
بیشتر بخوانید:
مهریه در طلاق توافقی
- رادیو دادسو
- طلاق توافقی
برای نفقه برای طلاق توافقی چه باید کرد
دومین مرحله از پاسخ به سوال برای طلاق توافقی چه باید کرد توافق بر روی نفقه است. منظور از نفقه هزینه های خوراک، پوشاک، بهداشت و درمان خانم است که طبق قانون بر عهده اقا است و از لحظه جاری شدن عقد وظیفه آقا است.
نفقه تا زمانی که خانم در منزل آقا زندگی می کند باید به وی پرداخت شود و بهتر است از کارت عابر بانکی که به نام آقا است به کارت عابر بانکی که به نام خانم است پرداخت شود تا قابلیت اثبات داشته باشد. در صورتی فقط نفقه به خانم تعلق نمی گیرد که آقا دادخواست عدم تمکین زده باشد. در این صورت از تاریخی که آقا دادخواست عدم تمکین زده باشد به خانم نفقه تعلق نمی گیرد. البته لازم به ذکر است که دادخواست عدم تمکین تاثیری در مهریه خانم ندارد.
بیشتر بخوانید:
مدارک لازم برای درخواست طلاق
برای حضانت فرزند برای طلاق توافقی چه باید کرد
در صورتی که زوجین فرزند یا فرزندان مشترکی داشته باشند سومین مرحله از پاسخ طلاق توافقی چه باید کرد تعیین و تکلیف حضانت فرزندان است. در صورتی که زوجین فرزند نداشته باشند نیازی به توافق در این زمینه ندارند.
توافق رو روی حضانت فرزند در طلاق توافقی هم بر عهده زوجین است و هر توافقی قابلیت اجرا دارد. اما در صورتی که زوجین به توافق نرسند، حضانت بر مبنای قانون تعیین خواهد شد. طبق قانون حضانت فرزند دختر و پسر تا هفت سالگی با مادر و فرزند دختر از هفت تا نه سالگی و فرزند پسر از هفت تا پانزده سالگی با پدر است. در صورتی که سن فرزند بیشتر از این باشد خودش تصمیم میگیرد که با کدام یک از والدین زندگی کند.
بیشتر بخوانید: حضانت فرزند در طلاق توافقی به چه صورت است؟وکیل برای طلاق توافقی
داشتن وکیل طلاق توافقی یکی از بهترین راه ها برای انجام طلاق توافقی است. چرا که طلاق توافقی بر خلاف اینکه ساده به نظر می رسد، جزئیات و پیچیدگی های زیادی دارد و با توجه به عدم آشنایی زوجین با قوانین خانواده بهتر است که در کل مسیر از کمک وکیل طلاق توافقی استفاده کنند.
نحوه اقدام برای طلاق توافقی به این شکل است که در صورتی که شما وکیل متخصص طلاق توافقی (نه الزاما هر وکیلی!) داشته باشید نیازی به حضور در جلسات مشاوره و غربالگری نخواهید داشت و بدون حضور شما در دادگاه و دفترخانه (محضر) امور طلاق شما انجام می شود. در صورتی که در این مورد سوال دارید همین الان روی دکمه تماس کلیک نمایید و از مشاوره تلفنی رایگان دادسو استفاده نمایید تا همکارانمان با حوصله به سوالات شما پاسخ دهند.
اقدامات لازم برای طلاق توافقی
در صورتی که خودتان مایل به اقدام برای طلاق توافقی باشید اولین سوالتان این است که برای طلاق توافقی چه باید کرد. اقدامات لازم برای طلاق توافقی حضور در یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و ثبت دادخواست طلاق توافقی است.
بعد از آن شما باید به سایت تصمیم مراجعه نمایید و بعد از پر کردن اطلاعات هویتی خودتان، همسرتان و سند ازدواجتان منتظر تشکیل جلسه غربالگری باشید. حضور شما و همسرتان در جلسه غربالگری اجباری است و یکی از مراحل اصلی نحوه اقدام برای طلاق توافقی است.
جلسات مشاوره بهزیستی برای طلاق توافقی
تقریبا یک ماه بعد از جلسات غربالگری، جلسات مشاوره شما آغاز می شود که به طور میانگین چهار تا شش جلسه مشاوره قبل از طلاق اجباری است. این جلسات به صورت یک جلسه در هفته برگزار می شود و حضور هر دو نفر اجباری است.
در این جلسه مشاور با شنیدن حرف های زوجین سعی در منصرف کردن آن ها از طلاق می کند. 45 روز بعد از آخرین جلسه مشاوره، اداره بهزیستی به شما برگه عدم امکان سازش می دهد و که با همراه داشتن این برگه به همراه سند ازدواج، کارت ملی و شناسنامه باید درخواست رسیدگی به دادگاه بدهید.
بیشتر بخوانید: وکالت در طلاق چیست؟جلسات دادگاه و دفتر خانه برای طلاق توافقی
نحوه اقدام برای طلاق توافقی به این صورت است که بعد از این که زوجین موفق به دریافت برگه عدم امکان سازش شدند، باید منتظر تعیین زمان رسیدگی و تشکیل جلسه دادگاه بشوند که تقریبا یک ماه به طول خواهد کشید.
بعد از تشکیل جلسات و موافقت قاضی حکم عدم سازش به شما تحویل داده می شود و جهت اجرای حکم باید به دفاتر ثبت طلاق مراجعه نمایید تا صیغه طلاق برای شما جاری شود. در صورتی که تمایل به طی کردن این مسیر ندارید و علاقمند به انجام امور بدون حضورتان در هیچ مرحله ای هستید با دادسو تماس بگیرید.
نتیجه گیری
طلاق توافقی روالی پیچیده و کند دارد و با کوچکترین اشتباه امکان دارد حق و حقوق خود را از دست دهید. با توجه به لجبازی های مرسوم بین زوجین در زمان طلاق پیشنهاد می کنیم حتما از تخصص وکیل متخصص طلاق توافقی و دادسو استفاده نمایید تا در زمانی کوتاه تر و بدون نگرانی امور پرونده انجام شود.
پیشنهاد سردبیر
طلاق آخرین راه حل برای حل مشکلات زندگی مشترک است. لطفا قبل از اینکه به صورت جدی به طلاق فکر کنید با مشاور خانواده مشورت نمایید. در صورتی که تصمیم شما قطعی است، همکاران ما در دادسو راهنماییتان می کنند.
سلام عصر جمعتون بخیر
ببخشید سوالی داشتم
من و همسرم هردو تصمیم به طلاق توافق گرفتیم و یک فرزند شش ساله هم داریم و توافقاتمون رو هم صحبت کردیم که من مهریه ام رو کامل ببخشم و حضانت فرزندمو بگیرم و الباقیه توافقات
اما برای طلاق توافقی پول گرفتن وکیل نداریم نمیدانم باید چه کار کنیم چون هردو مایل به حضور در جلسات مشاوره دادگاه نیستیم
میشه لطفا راهنماییتون کنید🙏🏻
سلام، وقت بخیر.
بدون حضور وکیل حتما باید در جلسات مشاوره شرکت کنید و راهی ندارد. در مورد هزینه هم دادسو خدمات اقساطی ارائه می دهد تا به مشتریان خود کمک کند.
مشهد دفتر دارید؟
سلام. خیر
سلام . من فقط شناسنامه جدید دارم و کارت ملی م قدیمی است . آیا با همین کارت ملی قدیم و شناسنامه جدید میشه برای طلاق توافقی اقدام کرد ؟
بله امکانش هست، فقط باید در سامانه ثنا ثبت نام کنید.
سلام من دوروز دیگه حلسه دادگاه طلاقمه،وکیل ندارم ایا صحبت خاصی باید اماده کنم که قاضی سریع موافقت کنه یا ممکنه قاضی هم بخاد کشش بده
سلام.
اطلاعات کافی از پرونده برای راهنمایی نداده اید.
پیشنهاد می کنم با همکاران ما در واحد مشاوره حقوقی ارتباط بگیرید
بعد از دادخواست برای طلاق توافقی زمان دادگاه اگه یکی از زوجین نیاد جلسه دادگاه رو طلاق باطل میشه و قاضی حکم به طلاق نمیده؟
سلام
در طلاق توافقی باید هر دو نفر تا آخرین مرحله موافق طلاق باشند و در همه مراحل حضور داشته باشند، مگر اینکه وکیل داشته باشند
سلام هزینه ی گرفتن وکیل دادسو چقدره؟؟
سلام. وقت بخیر
لطفا با همکاران ما در واحد مشاوره حقوقی تماس بگیرید. به صورت کامل راهنماییتان خواهند کرد.
برای طلاق توافقی کارت ملی نباشه نمیشه؟
سلام.
همراه داشتن کارت ملی برای همه امور اداری و قضایی از جمله طلاق توافقی اجباری است
من برای طلاق توافقی زنگ زدم به دفترتون. با یه آقایی به اسم نعمتی صحبت کردم. خدا خیرشون بده خیلی عالی مشاوره دادن. واقعا ممنونم از لطفتون.
سلام
اقای ابرقویی ممنون از مشارکت شما. رضایت شما باعث افتخار ماست
مرسی از مطالب. واقعا مفید بود
سلام.
ممنون از لطف شما
برای طلاق توافقی جلسه دادکاه رو میشه نرقت؟
سلام.
در صورتی که وکیل داشته باشید بله.
اگر پرونده رو به شما بدیم برای طلاق توافقی چه باید کرد ؟ دیگه نیازی به حضور ما توی دادگاه نیست؟
سلام. در صورتی که پرونده طلاق توافقی شما در دادسو پیگیری بشه نیازی به حضورتون در هیچ مرحله ای ازجمله دادگاه نیست
سلام اگه بعد از مشاوره خانواده برای طلاق توافقی نخوایم طلاق بدیم چه باید کرد؟
سلام.
در صورتی که از ادامهع روند منصرف شوید نیازی نیست اقدامی کنید. بعد از سه ماه پرونده شما مختومه می شود