هزینههای طلاق توافقی شامل دادخواست، جلسات مشاوره قبل طلاق، هزینه طلاق توافقی در دفترخانه (ثبت طلاق)، هزینه وکیل برای طلاق توافقی و هزینه امور اداری و تکمیل مدارک است.
در صورتی که وکیل طلاق توافقی داشته باشید، بخش عمدهای از این هزینهها در دستمزد وکیل برای طلاق محاسبه شده است و شما هزینه ای جز حق الوکاله پرداخت نخواهید کرد.
در این مقاله در مورد هزینه دادخواست طلاق توافقی و هزینه وکالت طلاق توافقی توضیح خواهیم داد.
در صورتی که وکلای موسسه حقوقی دادسو وکیل شما باشند، پرونده شما با یک هزینه مقرون به صرفه و بدون حضور شما انجام خواهد شد. طلاق توافقی بسته به شرایطی که شما اقدام می کنید هزینه های متفاوتی دارد.
- انجام مراحل طلاق توافقی و حق طلاق
- بدون حضور زوجین در هیچ مرحلهای
- توسط وکلای متخصص طلاق و خانواده
- بین ۲۰ تا 60 روز کاری
- پرداخت اقساطی بدون سود و ضامن
- مشاوره رایگان در واتساپ و تلگرام
هزینه طلاق توافقی چقدر است؟
هیچ تعرفه مشخصی برای وکالت طلاق توافقی وجود ندارد و این بستگی به توافق شما و وکیل یا موسسه حقوقی مورد نظرتان دارد.
به طور کلی هزینهای بین ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان، یک بازه هزینهای است که میتوان برای هزینه وکیل برای طلاق توافقی در نظر گرفت.
توجه کنید که هزینه های عجیبی مانند ۱۰ میلیون تومان، در واقعیت شدنی نیست و بهتر است به چنین پیشنهاداتی توجه نکنید، چرا که در ادامه مسیر پرونده، به بهانههای مختلف باید هزینه های بیشتر پرداخت کنید که ممکن است در اول راه به طور شفاف مطرح نشود.
برای اطلاع از حق الوکاله طلاق توافقی با کارشناسان حقوقی دادسو از طریق تماس و واتسآپ در ارتباط باشید، کارشناسان مجموعه با صبر و تسلط جامعی که دارند، شما را در مسیر درست هدایت خواهند کرد.
هزینه طلاق توافقی به عهده کیست؟
تعیین مسئول پرداخت هزینههای طلاق توافقی بر عهده زوجین است و بستگی به توافق طرفین دارد.
امکان پرداخت به صورت شریکی و یا به صورت کامل توسط یکی از طرفین وجود دارد و برای دادگاه تفاوتی در این مورد وجود ندارد. در بعضی مواقع طرفین به صورت نصفنصف پرداخت می کنند و در بعضی مواقع یکی از طرفین کل هزینه ها را تقبل می کند.
هزینه وکالت طلاق توافقی در سال 1404
همانطور که در بالاتر گفته شد، هیچ عددی تحت عنوان هزینه وکالت طلاق توافقی در سال 1404 وجود ندارد و بسته به توافق و شرایط شما و موسسه حقوقی مورد نظرتان دارد.
- مشاوره تلفنی و واتساپی با کارشناسان دادسو
- جلسه حضوری و آنلاین با وکیل طلاق توافقی
- تنظیم توافقنامه طلاق براساس توافق زوجین
- تنظیم قرارداد وکالت از طریق سامانه ثنا
- ارائه گزارش هفتگی از روند پرونده توسط پشتیبان اختصاصی شما
- تنظیم دادخواست بدوی
- حضور وکلای شما در جلسات رسیدگی دادگاه
- حضور وکلای شما در جلسات شورای حل اختلاف
- ارجاع پرونده به شعبه دادگاه خانواده
- دریافت دادنامه طلاق توافقی از دادگاه خانواده
- رادیو دادسو
- طلاق توافقی
هزینه وکیل برای طلاق با داشتن حق طلاق
هیچ تفاوتی بین طلاق با داشتن حق طلاق و طلاق توافقی، از لحاظ شرایط، هزینه و زمانبندی وجود ندارد و کاملا روال مشابه و یکسانی دارند.
تنها تفاوت این دو نوع طلاق در این است که داشتن وکیل برای طلاق با داشتن حق طلاق اجباری است. در این حالت وکیل از آقا دفاع نمی کند و فقط به جای ایشان در جهت امضای اوراق قضایی حضور دارد.
هزینه طلاق توافقی بدون وکیل و معایب آن
اگر وکیل نداشته باشید، پیگیری دادخواست طلاق بر عهده زن یا مرد یا هر دو که خواستار طلاق هستند خواهد بود. با توجه به اینکه زوجها شناخت کافی از مراحل و قانون طلاق توافقی ندارند، پروندههایی که بدون وکیل انجام میشوند معمولاً طولانیتر هستند.
معمولا انجام مراحل اداری طلاق توافقی بدون حضور وکیل حدود 6 تا 9 ماه زمان میبرد. خانم و آقا باید جلسات اجباری مشاوره، غربالگری بهزیستی، جلسات دادگاه و شورا را شرکت کنند. در صورتی که اگر وکیل متخصص برای اینکار داشته باشند در کمترین زمان ممکن و بدون نیاز به حضورشان در هیچ مرحلهای، انجام خواهد شد.
اگر نیاز به این دارید که پرونده طلاق توافقی طبق توافق شما و همسرتان پیش برود و در کمترین زمان به سرانجام برسد، توصیه میشود که از یک وکیل برای انجام طلاق توافقی کمک بگیرید.
هزینه وکیل برای طلاق توافقی با توجه به شرایط پرونده و حضور یا عدم حضور زوجین در مراحل طلاق تفاهمی متفاوت است؛ زیرا بعضی از زوجها به طور کامل به وکیل برای پیش بردن پرونده طلاق توافقی وکالت میدهد و هیچکدام از آنها در طول مراحل طلاق تا لحظه ثبت آن در محضر در فرآیند طلاق دخالتی نخواهند داشت.
حتما به این نکته توجه کنید که مراحل طلاق توافقی بدون وکیل پیچیدهتر از طلاق توافقی با وکیل است و ممکن است زمان بیشتری نیز طول بکشد. بنابراین داشتن وکیل حرفهای برای پیگیری طلاق و مواردی از قبیل مهریه، میتواند پرونده شما را سریعتر به نتیجه برساند.
فیلد های "*" اجباری هستند
هزینههای پرداختی طلاق توافقی شامل چه مواردی می شود؟
اصلیترین و بیشترین هزینه طلاق توافقی، هزینه وکیل برای طلاق توافقی است. بخش دیگری از هزینهها، مربوط به هزینه امور اداری و قضایی طلاق توافقی است.
هزینه امور اداری پرونده طلاق توافقی
طلاق توافقی مانند هر روال اداری و قضایی شامل یک سری هزینهها میشود. این هزینهها عبارتند از:
- هزینه دادخواست طلاق توافقی
- ارسال لایحه
- قرارداد الکترونیک ثنا
- شورای حل اختلاف
- ابطال تمبر و هزینه جلسات مشاوره قبل از طلاق
هزینه طلاق غیابی به چه صورت است؟
بسیاری به اشتباه بر این باور هستند که طلاق غیابی به این معنی است که در هیچ مرحلهای از روند پرونده حضور نداشته باشند.
اما تعریف قانون از طلاق غیابی به این صورت است که یکی از طرفین مجهول المکان است و اطلاعی از وضعیت او در دسترس نیست و طرف مقابل باید برای طلاق غیابی اقدام کند.
هزینه دادخواست طلاق غیابی با توجه به توضیحاتی که پیشتر دادیم حدودا از سی میلیون به بالا خواهد بود.
تفاوت هزینه طلاق توافقی با وکیل و بدون وکیل
طلاق توافقی بسته به شرایطی که شما اقدام می کنید هزینه های متفاوتی دارد.
در صورتی که شما وکیل داشته باشید، فقط هزینه وکیل برای طلاق توافقی را به عنوان حق الوکاله طلاق توافقی پرداخت خواهید کرد و تا مرحله صدور دادنامه طلاق، هزینه ای نخواهید داشت.
اما در صورتی که وکیل نداشته باشید، باید در مراحل مختلف پرونده، در مراجع مختلف مانند: تصمیم بهزیستی، سامانه ثنا، دفتر خدمات الکترونیک قضایی، شورای حل اختلاف و دادگاه هزینههای مختلفی دیگری را پرداخت کنید.
برای هزینه طلاق توافقی چرا به دادسو اعتماد کنیم؟
دادسو سالهاست که به صورت تخصصی در زمینه طلاق توافقی فعالیت میکند و جوابگوی سوال پرتکرار شما عزیزان که برای طلاق توافقی کجا باید رفت را به خوبی خواهد داد.
تجربه چندین هزار پرونده موفق طلاق توافقی، سبب شده که ما نسبت به نگرانی، دغدغه و نیازهای شما آگاه باشیم و دقیقا بدانیم که شما به دنبال چه چیزی هستید.
تعیین یک حق الوکاله طلاق توافقی مقرون به صرفه و ارائه خدمات با کیفیت از اصلیترین اهداف دادسو است. برای شروع و مشاوره رایگان حقوقی، میتوانید با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید.
سوالات متداول
پرداخت هزینه طلاق توافقی برعهده کیست؟
در طلاق توافقی هزینهها با هردو نفر بوده و برحسب توافق طرفین یک نفر میتواند کل هزینههای طلاق را به عهده بگیرد.
آیا داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است؟
خیر؛ داشتن وکیل برای انجام طلاق توافقی الزامی نیست اما با داشتن وکیل متخصص مراحل طلاق با سرعت بیشتری انجام می شود و نیازی به مراجعه حضوری مانند شرکت در جلسات مشاوره نیست.
برای طلاق توافقی چند جلسه مشاوره تعیین شده است؟
تعداد جلساتی که برای مشاوره اجباری قبل از طلاق در نظر گرفته شده 5 جلسه است.
هزینه وکالت طلاق توافقی چقدر است؟
به طور کلی هیچ تعرفه مشخصی برای حق الوکاله طلاق توافقی وجود ندارد و در تمامی موکلین متفاوت خواهد بود. اما لازم به ذکر است بازه هزینه ای را میتوان بین 25 تا 35 میلیون تومان در نظر گرفت.
طلاق آخرین راه حل برای حل مشکلات زندگی مشترک است. لطفا قبل از اینکه به صورت جدی به طلاق فکر کنید با مشاور خانواده مشورت نمایید. در صورتی که تصمیم شما قطعی است، همکاران ما در دادسو راهنماییتان می کنند.