وکیل انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور

موسسه حقوقی دادسو متشکل از وکلای پایه یک دادگستری خانم و آقا است که به صورت تخصصی در زمینه انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور، بدون حضور وراث در هیچ مرحله ای فعالیت میکند. برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.

نحوه پرداخت

به صورت ارزی و ریالی

۳۰ روز

انحصار وراثت محدود

۹۰ روز

انحصار وراثت نامحدود

تقسیم اموال

بر اساس عین قانون

حضوری و آنلاین

جلسه با وکلا

برای هر پرونده

پشتیبان اختصاصی

حضور وراث در ایران

عدم حضور در هیچ مرحله ای

توسط وکلای با سابقه

وکلای با سابقه آقا و خانم

ما برای شما چه کاری می کنیم؟

No.1

مشاوره تلفنی و واتساپی با کارشناسان حقوقی دادسو

جلسه حضوری و آنلاین با وکیل متخصص انحصار وراثت

تنظیم اولیه لیست و سهم الارث وراث

تنظیم قرارداد الکترونیک وکالت از طریق سامانه میخک یا سامانه ثنا

ارائه گزارش هفتگی از روند پرونده توسط پشتیبان اختصاصی شما

تنظیم دادخواست بدوی حصر وراثت

حضور وکلا در شورای حل اختلاف و ارائه اصل مدارک

حضور وکلای شما در جلسات شورای حل اختلاف

No.5

حضور وکلای شما در جلسات رسیدگی دادگاه

استعلام از ثبت احوال (در صورت کامل نبودن مدارک)

11-icon

حضور وکلای شما در اداره مالیات برای مالیات بر ارث ایرانیان خارج از کشور

اقدام برای چاپ آگهی در روزنامه (انحصار وراثت نامحدود)

دریافت دادنامه و گواهی انحصار وراثت از شعب دادگاه

تحریر دارایی و ترکه متوفی (در صورت تمایل)

تقسیم دارایی و ترکه (در صورت تمایل)

تبدیل و انتقال دارایی ها به خارج از کشور (در صورت تمایل)

انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور چیست؟

به تقسیم اموال به‌جا مانده از متوفی، بر اساس طبقات وراث، بین وراث قانونی ایشان، انحصار وراثت گفته می‌شود.

در صورتی که متوفی در خارج از کشور فوت شده باشد و وراث در داخل یا خارج از کشور زندگی کنند، یا متوفی در داخل کشور فوت کرده باشد و وراث در خارج از کشور زندگی کنند، انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور محسوب می‌شود.

برای تقسیم اموال متوفی و یا هر امر اداری و قضایی باید ابتدا گواهی انحصار وراثت دریافت شود. وکلای دادسو طی ۹۰ روز گواهی انحصار وراثت را، بدون حضور وراث، دریافت می‌کنند.

کاربرد گواهی انحصار وراثت چیست؟

گواهی انحصار وراثت، گواهی است که توسط شورای حل اختلاف صادر می‌شود و در آن لیست وراث قانونی متوفی و میزان سهم الارث هر یک از وراث، بر اساس قانون و شرع مشخص می‌شود.

وراث متوفی برای هر کاری از قبیل تقسیم ارث، امور اداری و بانکی ابتدا باید گواهی انحصار وراثت را دریافت کنند و به صورت کلی بدون گواهی انحصار وراثت هیچ کاری در مورد اموال متوفی نمی‌توان انجام داد.

وکیل انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور

در صورتی که وراث یک متوفی، قصد شرکت در مراحل اداری، قضایی و مالی گرفتن گواهی انحصار را ندارند، می‌توانند وکیل انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور داشته باشند، تا وکیل انحصار وراثت، به جای وراث در مراحل گرفتن گواهی حصر وراثت حضور پیدا کند.
بهتر است توجه داشته باشید که اگر وکیل مورد نظر تخصصی در امور ارث و انحصار وراثت نداشته باشد ممکن است گواهی انحصار در زمان طولانی انجام شود و یا در لیست وراث قانونی و سهم الارث‌شان ایراداتی وجود داشته باشد.
همچنین با توجه به پیچیدگی‌های موجود در روال اعطای وکالت به وکیل در ایران، وکیل باید اطلاعات و تجربه کافی در مورد وکالت ایرانیان خارج از کشور داشته باشد. ما در دادسو به صورت تخصصی وکالت پرونده‌های انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور را انجام می‌دهیم. برای اطلاع از هزینه وکیل انحصار وراثت با کارشناسان حقوقی دادسو از طریق واتس‌اپ در ارتباط باشید.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید:

قانون ارث در ایران

مطابق قانون ارث در ایران، اگر متوفی دارای چند فرزند دختر و پسر باشد، تقسیم ارث بین آن‌ها به صورت پسر دو برابر دختر خواهد بود. یعنی هر پسر دو سهم از ماترک و هر دختر یک سهم از آن را خواهد برد. در این حالت تفاوتی بین ارث از پدر و مادر نیست.
همینطور یک خانم از همسرش به اندازه یک هشتم دارایی، ارث می برد و در صورتی که آقا فرزندی نداشته باشد، خانم یک چهارم از دارایی همسرش ارث می‌برد. همچنین یک آقا از همسرش، یک چهارم ارث می‌برد و در صورتی که خانم فرزندی نداشته باشد، آقا یک چهارم از دارایی همسرش ارث می‌برد.
در صورتی که دادسو، وکیل انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور شما باشد، تمامی این محاسبات توسط وکیل متخصص انحصار وراثت دادسو، به صورت دقیق و منطبق بر عین قانون، انجام خواهد شد.

انحصارو رواثت ایرانیان خارج از کشور با دادسو

موسسه حقوقی دادسو به صورت تخصصی در زمینه امور حقوقی خانواده مانند طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور و انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور فعالیت می‌کند. برای وکالت دادن به وکلای موسسه دادسو می‌توانید ابتدا از کارشناسان حقوقی دادسو، مشاوره رایگان دریافت کنید. سپس شما می‌توانید با وکیل خود جلسه حضوری یا آنلاین داشته باشید تا پرونده شما به صورت تخصصی بررسی شود.
همچنین باید در سامانه ثنا که برای قوه قضاییه هست ثبت‌نام کنید و از طریق آن قرارداد الکترونیک وکالت را امضا کنید تا وکالت پرونده شما شروع شود. در مدت انجام پرونده، نیازی به حضور هیچ کدام از وراث در هیچ مرحله‌ای نیست. بعد از این مدت، دادنامه حصر وراثت آماده خواهد شد و تحویل موکل داده خواهد شد.

چرا باید دادسو را انتخاب کنیم؟

اگر تیم وکلای دادسو برای پرونده‌ انحصار وراثت و تقسیم ترکه در کنار شما باشند دیگر نیاز به حضور شما در هیچ مرحله‌ای نیست و بهترین وکیل انحصار وراثت در تمامی جلسات و مراحل پرونده به جای شما حضور پیدا می‌کنند.
زمانی که شما در دادسو تشکیل پرونده می‌دهید پشتیبان اختصاصی خواهید داشت، تا شما را در جریان جزئیات روند پرونده به صورت هفتگی قرار دهد.
تیم دادسو تا زمان اتمام پرونده در کنار شما خواهد بود و سهم‌الارث و تقسیم ارث بین وراث دقیقا منطبق بر قانون انجام خواهدشد.

یک وکیل انحصار وراثت چه کمکی به شما می کند؟

با توجه به زمانبر بودن همه مراحل پرونده انحصار وراثت، تحریر ترکه و تقسیم ترکه، کوچکترین اشتباه در یکی از مراحل، باعث به عقب افتادن چند ماهه پرونده خواهد شد.

برای جلوگیری از هر گونه خطا و اشتباه در اسناد و مدارک مورد نیاز برای تقسیم ارث و پرداخت حداقل مالیات، بهتر است که شما وکیل انحصار وراثت داشته باشد.

رادیو دادسو

انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور

در این قسمت از رادیو دادسو درباره انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور صحبت کرده ایم.

تعیین دقیق سهم الارث هر کدام از وراث

وظیفه اصلی وکیل انحصاروراثت است و با دادسو خیالتان از این موضوع راحت است.

آیا دادسو با ما قرارداد می بندد؟

بله! به محض تشکیل پرونده در دادسو، قرارداد وکالت در سامانه ثنا قوه قضائیه بین شما و وکلای دادسو تنظیم می‌شود و کلیه مسائلی که نیاز دارید نسبت به آن مطلع باشید؛ توسط پشتیبان اختصاصی شما در دادسو برایتان توضیح داده خواهد شد.

انحصار وراثت یک روال اداری و قضائی محسوب شده و برای انجام پرونده، باید مدارک مورد نیاز را همراه داشته باشید. مدارک انحصار وراثت عبارتند از:

تا کنون به ایرانیان مقیم در بیش از ۲۶ کشور جهان خدمات ارائه کرده ایم

خیر! در صورتیکه وراث مایل باشند می‌توانند خودشان پیگیر روند پرونده انحصار وراثت باشند؛ ولی وکیل انحصار وراثت با توجه به تخصصی که دارد، باعث می‌شود که پرونده در زمان کوتاه‌تر و همراه با روند بهتری انجام شود. همچنین با توجه به شرایط کرونا نیازی به حضور وراث در هیچ مرحله‌ای نباشد.

در صورتی که گواهی فوت متوفی گم شده باشد، یکی از وراث و یا وکیل انحصار وراثت آن‌ها می‌توانند از اداره ثبت احوال محل دفن متوفی، المثنی گواهی فوت را دریافت کنند.

در چنین مواقعی یکی از متوفی باید از طریق سامانه میخک و کنسولگری سفارت، گواهی فوت را به تایید سفارت برسانند. 

با توجه به اینکه قرارداد وکالت از طریق سامانه ثنا انجام می‌شود و احراز هویت بر عهده قوه قضائیه است، الزاما نیازی به حضور در دفتر دادسو نیست و امکان برگزاری جلسه به صورت آنلاین وجود دارد. امکان برگزاری جلسه حضوری مانند گذشته در دفتر دادسو با رعایت پروتکل‌های بهداشتی وجود دارد.

ثبت وکالتنامه برای ایرانیان خارج از کشور از دو طریق سامانه ثنا و سامانه میخک امکان‌پذیر است. در این مورد همکاران ما در واحد پشتیبانی موکل‌ها، به صورت کامل شما را راهنمایی می‌کنند.

بله! امکان برگزاری جلسه به صورت آنلاین با وراث وجود دارد و این مسئله خللی در روند پرونده ایجاد نمی‌کند.

اولین مرحله، ارتباط شما با کارشناسان حقوقی دادسو از طریق واتساپ و تماس است. همکاران ما به صورت کامل شما را راهنمایی می‌کنند و بعد از آن یک جلسه حضوری و یا آنلاین با وکیل انحصار وراثت خواهید داشت و بعد از عقد قرارداد ثنا، پرونده انحصار وراثت شما آغاز می‌شود.

دادسو یک موسسه حقوقی با سابقه در زمینه انحصار وراثت است و تمامی مجوزهای مربوطه را از مراجع ذیصلاح را از جمله قوه قضائیه، کانون وکلا و اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری دریافت کرده است و کلیه وکلای دادسو، وکیل پایه یک دادگستری هستند. امکان رویت تمامی این مجوزها قبل از عقد قرارداد با دادسو وجود دارد.

همین الان با کارشناسان حقوقی دادسو در واتساپ و تماس ارتباط بگیرید تا به صورت کامل شما را نسبت به انحصار وراثت و شیوه انجام آن مطلع سازند. همکاران ما با حوصله پاسخگوی شما هستند.

نمونه دادنامه های موفق دادسو

انحصار وراثت محدود چیست؟

زمانی که ارزش مالی اموال به جا مانده از متوفی، کمتر از ۵۰ میلیون تومان باشد باید انحصار وراثت محدود انجام شود. در این نوع انحصار وراثت نیاز به چاپ آگهی انحصار وراثت در روزنامه کثیرالانتشار نیست.

انحصار وراثت نامحدود چیست؟

زمانی که ارزش ماترک متوفی، بیشتر از ۵۰ میلیون تومان باشد باید برای انحصار وراثت نامحدود اقدام شود. تفاوت انحصار وراثت محدود و نامحدود این است که در انحصار وراثت نامحدود، باید آگهی در روزنامه کثیرالانتشار چاپ شود.

طبقات ارث

وراث قانونی متوفی در طبقات ارث به سه طبقه تقسیم می‌شوند که در صورت حضور هر ورثه در طبقات بالا، طبقات بعدی ارث نمی‌برند.

چه کسانی می‌توانند گواهی انحصار وراثت دریافت کنند؟

در زیر لیستی از اینکه چه کسانی حق انحصار وراثت دارند، قید شده است.

عدم همکاری وراث برای انحصار وراثت

در مورد عدم همکاری وراث،در صورتی که وکیل انحصار وراثت شما، از تیم وکلای دادسو باشد، نیازی به حضور، تایید و همکاری همه وراث نیست و با روش‌های قانونی امکان دریافت گواهی انحصار وراثت، با وکالت از یکی از وراث وجود دارد.

وکیل-انحصار-وراثت-3
وکیل انحصار وراثت برای ایرانیان خارج از کشور

مراحل انحصار وراثت خارج از کشور

در زیر به ترتیب مراحل انحصار وراثت ذکر شده است. البته در صورتی که دادسو وکیل انحصار وراثت شما باشد، نیازی به حضور شما در هیچ کدام از این مراحل نیست و وکلای دادسو به جای شما در این مراحل اداری حضور پیدا می‌کنند.

عمده نگرانی متقاضیان انحصار وراثت، درست و دقیق قید شدن اسامی و هویت وراث قانونی است. به طوری که در آینده درگیر دردسر های احتمالی نباشند و دادسو در این موضوع خیال شما را راحت کرده است. انجام پرونده بدون اینکه نگران هیچ چیزی باشید!

عمده نگرانی متقاضیان انحصار وراثت، درست و دقیق قید شدن اسامی و هویت وراث قانونی است. به طوری که در آینده درگیر دردسر های احتمالی نباشند و دادسو در این موضوع خیال شما را راحت کرده است. انجام پرونده بدون اینکه نگران هیچ چیزی باشید!

بعد دریافت گواهی انحصار وراثت باید چیکار کنیم؟

وراث یا وکیل انحصار وراثت باید به اداره مالیات مراجعه کنند تا مالیات بر ارث مشخص و به حساب دولت واریز شود. در اصطلاح به مالیات بر ارث؛ سهم دولت از ارث گفته می‌شود. بعد از دریافت گواهی، امکان تحریر و تقسیم ترکه برای بین وراث متوفی وجود دارد.

انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور

اگر در خارج از ایران زندگی می‌کنید، برای انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور می‌توانید از طریق سامانه ثنا یا سامانه میخک به وکلای دادسو وکالت بدهید تا مراحل انحصار وراثت متوفی را در ایران انجام دهند. وکیل در ایران، بدون نیاز به حضور شما در هیچ مرحله ای، تا آخرین مرحله انحصار وراثت از جمله انتقال دارایی‌ها را انجام می‌دهد.

وصیت نامه متوفی در چه صورت اعتبار دارد؟

وصیت نامه متوفی به صورت شفاهی و دست نوشته اعتبار ندارد و وصیت نامه‌ای که در دفتر ثبت اسناد رسمی تنظیم شده باشد از اعتبار کافی برخوردار است. توجه داشته باشید، که هر شخص فقط تا یک سوم دارایی خود را می تواند وصیت کند و در صورتی که بیش از یک سوم دارایی را وصیت کرده باشد، یک سوم دارایی طبق وصیت و مابقی دارایی، به روش محاسبه قانونی تقسیم می‌شود.

نسبت ارث میان ورثه ذکور و ورثه اناث

تقسیم ارث بین دختر و پسر از پدر و مادر شرایط مشابهی دارد. یعنی ورثه ذکور (پسر) دو برابر ورثه اناث (دختر) ارث می‌برند. این روش در تقسیم ارث مادر هم، به همین شکل است.

اگر متوفی در خارج از ایران فوت کرده باشد

در صورتی که متوفی در خارج از ایران فوت کرده باشد باید گواهی فوت ترجمه شده ایشان را به تائید سفارت ایران در کشوری که در آن سکونت داشتند، برسانند و برای وکیل انحصار وراثت خود ارسال کنند تا از ایران بتوانند بقیه امور اداری انحصار وراثت را انجام دهند.

منتظر چه هستید؟

کارشناسان حقوقی دادسو آماده‌اند که به همه سوالات شما پاسخ داده و از نگرانی شما کاهش دهند. برای شروع می‌توانید از طریق واتس آپ و تماس با همکاران ما در ارتباط باشید.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید:

دادسو را در اینستاگرام دنبال کنید

برای باخبرشدن از آخرین اخبار عضو خبرنامه شوید

۵/۵ - (۱ امتیاز)

6 دیدگاه برای “وکیل انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور

  1. سیامک بابایی اصل گفته:

    برای انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور میشه ایران نیاییم پس؟ باید به وکیل وکالت بدیم؟ چجوری؟ من ۲۱ سال هستش ایران نیومدم و خبر ندارم چجوریه داستان

    • تحریریه دادسو گفته:

      سلام، وقت بخیر.
      بله میتوانید از طریق سامانه میخک به یکی از وکلای ما وکالت بدهید تا ۰ تا ۱۰۰ کار را به صورت غیرحضوری برای شما انجام دهند. با کارشناسان دادسو تماس بگیرید.

  2. مهلا سیادت گفته:

    واقعا همه چیز رو در مورد انحصار وراثت ایرانیان خارج از کشور توضیح دادین. واقعا ممنونم. واقعا عالی. خدا قوت. ایشالا ماه دیگه میام ایران و کار رو به شما میسپرم

  3. سیما اکرم زاده گفته:

    سلام برادر من بیست سال است ساکن کانادا هستند ولی پاسپورت ایرانی ندارند و پنج سال سن‌شان را کمتر از سن واقعی ثبت کرده اند. آیا برای تقسیم‌ ارث پدری مشکلی پیش نخواهد آمد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *