وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری

جهت انجام پرونده‌های مطرح شده در زمینه‌های حقوقی مختلف مانند طلاق، خرید و فروش ملک و… باید دانش حقوقی کافی داشته باشید. در غیر این صورت حق و حقوقتان ضایع می‌شود و نمی‌توانید پرونده‌های حقوقی مطرح شده را به نتیجه برسانید.

وکیل پایه دادگستری با تمام شرایط و قوانین پیرامون مسائل حقوقی آشنا است و به افرادی که نیاز به حل و فصل این پرونده‌ها دارند کمک می‌کند تا در دادگاه پیروز شوند. با وجود اینکه عنوان وکیل پایه یک دادگستری برای افراد زیادی آشنا است، اما هنوز هم برخی از افراد تفاوت آن را با سایر وکلا نمی‌دانند.

وکیل کیست؟

وکیل فردی است که در آزمون وکالت کانون وکلا یا قوه قضاییه پذیرفته شده است و پس از گذراندن دوره کارآموزی وکالتش می‌تواند به شغل وکالت مشغول شود. اگرچه به لحاظ عرفی به کارآموزان وکالت نیز وکیل گفته می‌شود، وکیل با عقد قرارداد الکترونیکی وکالت با موکل خودش دارای اختیارات و حقوقی می‌شود که به او قدرت می‌دهد تا به عنوان وکیل در دادگاه حاضر شده و از حقوق موکلش دفاع کند.

برای قبول پرونده وکالت باید قرارداد وکالت بین فرد و وکیل تنظیم شده و حدود اختیارات و وظایف وکیل در آن مشخص شده باشد. لازم است بدانید که وکیل نمی‌تواند خارج از حد متعارف و خارج از حدود قرارداد اقدامی انجام دهد و اختیاری ندارد.

تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند برای انجام امور حقوقی و کیفری خود از و وکلای باتجربه کمک بگیرند؛ بنابراین حتی وکلا می‌توانند امور حقوقی مربوط به صنایع و کسب و کارها را نیز انجام دهید.

انواع وکیل پایه یک دادگستری

وکلای پایه یک دادگستری پس از اینکه مجوز وکالت خودشان را دریافت کردند در زمینه‌های مختلفی مشغول به کار می‌شوند. در ادامه برخی از مواردی که این افراد می‌توانند در پیش بردن پرونده آن‌ها به موکلینشان کمک کنند را جهت شناخت بیشتر ارائه کرده‌ایم.

وکیل کیست؟

وکیل برای طلاق توافقی و یک طرفه

اگر زندگی مشترک زوجین به بن‌بست برسد و دیگر نتوانند به تعهدات خودشان عمل کنند، زن و مرد می‌توانند با کمک بهترین وکیل طلاق برای طلاق یک طرفه یا توافقی اقدام کنند. وکیل در تمام مراحل پیش بردن پرونده طلاق با موکلینش همراه خواهد بود و تنظیم دادخواست طلاق یا شرکت در تمام مراحل طلاق توافقی را انجام می‌دهد. در طول پیش برد پرونده طلاق،  وکیل خانواده برای دریافت مهریه، حق حضانت فرزند و… به زوج یا زوجه کمک می‌کند.

وکیل برای خرید و فروش ملک

خرید و فروش املاک یا مشارکت در ساخت گاهی مواقع با مشکلات مختلفی روبرو می‌شود. چون سازنده ممکن است برخلاف زمان‌بندی ارائه شده در قرارداد عمل کرده و پروژه را به موقع تحویل ندهد. در این شرایط وکیل ملکی می‌تواند برای جبران خسارت در کنار فردی که زیان دیده باشد. البته وکیل ملکی می‌تواند برای تنظیم قرارداد ساخت و ساز یا خرید و فروش ملک نیز کمک کننده باشد، تا قرارداد به درستی تنظیم شده و حق طرفین آن ضایع نشود.

وکیل برای انحصار وراثت

پس از فوت هر فردی باید اموالی که از او به جا مانده بین ورثه تقسیم شود. در صورتی که بین ورثه اختلافی بر سر تقسیم ترکه یا تحریر ترکه وجود داشته باشد، وکیل انحصار وراثت  می‌تواند به شرکای ارث کمک کند تا بتوانند هر آنچه از متوفی باقی مانده را طبق قانون تقسیم کرده و به حقشان برسند.

وکیل پایه یک دادگستری کیست و چه تفاوتی با سایر وکلا دارد؟

اغلب افراد تصور می‌کنند که وکیل پایه یک دادگستری و وکیل پایه دو دادگستری یا وکیل پایه یک و مشاور حقوقی نقش یکسانی دارند و همه آن‌ها صرفاً در رشته حقوق فارغ‌التحصیل شده‌اند. در صورتی که وظایف هر کدام از این افراد متفاوت است. در ادامه تفاوت‌های وکیل پایه یک دادگستری را با سایر وکلا جهت شناخت بیشتر ارائه کرده‌ایم.

تفاوت وکیل پایه یک دادگستری با وکیل قوه قضاییه

کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلای قوه قضاییه دو نهاد در کشور هستند که به صورت سالانه آزمون وکالت را برگزار می‌کنند. کسانی که در این آزمون‌ها پذیرفته می‌شوند باید دوره کارآموزی را سپری کنند.

وکیلی که در آزمون قوه قضاییه پذیرفته شده و دوره کارآموزی را با موفقیت سپری کرده باشد، به عنوان وکیل قوه قضاییه شناخته می‌شود. وکیل پایه یک دادگستری که آزمون کانون وکلا دادگستری و دوره کارآموزی را با موفقیت سپری کرده است نیز می‌تواند به عنوان وکیل معتبر و تأیید شده مشغول کار شود.

 تفاوت وکیل پایه یک دادگستری با کارآموز وکالت

کارآموزان وکالت در مرحله سوم کارآموزی خود می‌‌توانند تحت نظر وکیل سرپرست، وکالت حداکثر پنج پرونده را در ماه قبول کنند؛ بنابراین تفاوت اصلی کارآموز وکالت و وکیل پایه یک دادگستری به حدود اختیارات و صلاحیت آن‌ها در پذیرش وکالت مربوط می‌شود؛ یعنی کارآموز وکالت اختیارات کمتری نسبت به وکیل دارد.

 تفاوت وکیل پایه یک دادگستری با وکیل پایه دو دادگستری

وکلای پایه یک دادگستری افرادی هستند که حق وکالت در دادگاه‌های عمومی، دادگاه تجدیدنظر استان و دیوان عالی کشور را دارا خواهند بود.

اما، وکلای پایه دو دادگستری به افرادی گفته می‌شود که حق وکالت در دادگاه‌های عمومی و دادگاه تجدیدنظر استان جهت مواردی مانند به جرائم مربوط به حبس تعزیری کمتر از ۱۰ سال، شلاق، جزای نقدی، پرونده‌های مالی کمتر از ۵۰ میلیون تومان و خواسته‌های غیرمالی موکلین به جز موارد مربوط به اصل نکاح و طلاق و اثبات نسب و نفی نسب را دارند.

بنابراین حیطه وظایف وکیل پایه دو دادگستری نسبت به وکیل پایه یک محدودتر است

مشاوره حقوقی و تفاوت آن با وکیل پایه دادگستری

وکیل تحصیلات حقوقی حداقل در مقطع کارشناسی در یکی از رشته‌های حقوق یا فقه و حقوق دارد و در آزمون وکالت که توسط مرکز وکلای قوه قضاییه و یا کانون وکلای دادگستری شرکت کرده و دور کارآموزی را با موفقیت سپری کرده است.

افرادی که صرفاً در رشته حقوق تحصیل کرده‌اند و هنوز برای آزمون وکالت اقدامی انجام نداده‌اند، معمولاً به عنوان مشاور حقوقی فعالیت می‌کنند. این افراد نمی‌تواند به وکالت از دیگران در دادگاه‌ها و مراجع قضایی اقدام به وکالت کنند.

افراد که پروانه قضاوت، وکالت و سردفتری دارند نیز نمی‌توانند در شرکت‌های خصوصی و دولتی به عنوان مشاور استخدام شوند.

در حالت کلی، وکیل تمام جنبه‌های حقوقی و کیفری جرم ارتکابی را بررسی کرده و راحل مناسب را ارائه می‌کند؛ اما مشاور حقوقی قبل از رخ دادن مشکل یا جرم راهنمایی‌های لازم را ارائه خواهد کرد.

 وظایف وکیل پایه دادگستری

برای انتخاب یکی از وکلای پایه یک دادگستری باید وظایفی که این شخص دارد را نیز بشناسید. در ادامه برخی از وظایف وکیل پایه دادگستری را جهت شناخت بیشتر ارائه کرده‌ایم.

  • دفاع تمام و کمال از موکل
  • تنظیم قرارداد مالی وکالت به صورت شفاف و واضح
  • برقراری صلح و سازش میان طرفین دعوا
  • تنظیم دادخواست، شکوائیه و لوایح مرتبط با پرونده حقوقی
  • ارائه رسید اسناد دریافتی از موکل
  • انجام پرونده در بازه زمانی تعیین شده
وظایف وکیل پایه دادگستری

 چگونه بهترین وکیل پایه یک دادگستری را انتخاب کنیم؟

وکلای پایه یک دادگستری زیادی در زمینه طلاق و… فعالیت می‌کنند، اما انتخاب بهترین وکیل در ایران برای پیش بردن پرونده‌های حقوقی در کمترین زمان و با بهترین نتیجه کار ساده‌ای نیست! وکیلی که انتخاب می‌کنید باید از دانش و تخصص بالایی برخوردار بوده و با تمامی قوانین و مقررات موجود در حیطه پرونده مورد نظر آشنا باشد.

پایبندی به شرافت، اخلاق، وجدان و تعهد کاری، حفظ اسرار موکل، به روز بودن و انجام پرونده‌های موفق و تجربه بالا در زمینه طلاق، خرید و فروش ملک، انحصار وراثت و… از دیگر ویژگی‌های یک وکیل حرفه‌ی محسوب می‌شوند.

برای انتخاب بهترین وکیل پایه یک دادگستری می‌توانید موسسه حقوقی دادسو را در نظر داشته باشید. موسسه حقوقی دادسو متشکل از بهترین وکلای پایه یک دادگستری بوده و برای انجام کلیه پرونده‌های حقوقی در کمترین زمان و با بهترین نتیجه با موکلین همراه خواهد بود.

سخن پایانی

وکیل پایه یک دادگستری در زمینه انجام امور حقوقی دانش و تجربه بالایی دارد و با قوانین به روز مسائل حقوقی آشنا است؛ بنابراین کسانی که می‌خواهند به حقشان برسند و در مراجع قضایی پرونده خودشان را با موفقیت به سرانجام برسانند می‌توانند از وکلا متخصص پایه یک مانند مشاورین دادسو کمک بگیرند.

سؤالات متداول

بهترین وکیل تهران کیست؟

وکلای موسسه حقوقی دادسو با وجود تخصص و تجربه زیادی که در زمینه انجام پرونده‌های حقوقی دارند توانسته‌اند رضایت خاطر افراد زیادی را به دست بیاورند؛ بنابراین می‌توانید به عنوان بهترین وکیل تهران با دادسو در ارتباط باشید.

وظایف وکیل در مقابل موکل چیست؟

دفاع از موکل در چهارچوب قانون و اخلاقیات از وظایف اصلی وکیل در مقابل موکلش است.

دادسو چیست؟

دادسو یک موسسه حقوقی است که تمامی مجوزهای لازم را از کانون وکلای دادگستری مرکز، قوه قضاییه و اداره ثبت اسناد اخذ کرده است. دادسو کلیه خدمات حقوقی، وکالتی و کنسولی را به ایرانیان داخل و خارج از کشور ارائه می‌کند.

چگونه می‌توانم با دادسو در ارتباط باشم؟

شما می‌توانید از طریق واتساپ، تلگرام و یا تماس با شماره ۰۲۱۹۱۰۷۹۱۰۳ با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید. همکاران ما با حوصله پاسخگوی شما هستند.

چگونه می توانم با وکلای دادسو جلسه داشته باشم؟

جلسات مشاوره وکلای دادسو به دو صورت حضوری و آنلاین برگزار می‌شود. برای برگزاری جلسه با وکلای دادسو با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید تا برای شما وقت ملاقات تنظیم کنند.

5/5 - (1 امتیاز)

برای اطلاع از آخرین اخبار دادسو را در تلگرام دنبال کنید

برای اطلاع از آخرین اخبار دادسو را در اینستاگرام دنبال کنید

مطالب پیشنهادی
تحریریه دادسو
این مقاله توسط تیم تحریریه دادسو گردآوری، تنظیم و تحریر شده است. اعضای تحریریه در جهت افزایش آگاهی و اطلاعات کاربران سایت، همه روزه مقالات کاربردی در حوزه فعالیت‌های دادسو منتشر و بروز رسانی می نمایند. لازم به ذکر است که این مقالات هیچ وقت جای مشاوره با وکیل متخصص را نخواهد گرفت. در صورت تمایل برای مشاوره با وکیل با دادسو در ارتباط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *