وقتی زندگی زوجین به بنبست برسد، راهی به جز جدایی پیش روی آنها نخواهد بود. چون ادامه زندگی زناشویی میتوانند دائماً با سردی و بحث و … همراه باشد؛ و رابطه دوستانهای که بین زن و مرد وجود دارد را از بین ببرد. در طلاق توافقی، زوجین برای انجام کلیه مراحل طلاق و حق و حقوقی که دارند توافق میکنند.
طبق سازشنامهای که توسط زن و مرد تنظیم میشود، حضانت فرزندان، مهریه، نفقه و… تعیین تکلیف شده است و دادگاه بر اساس این موضوع رأی طلاق را صادر میکند. در صورتی که زن یا مرد یا هر دو آنها از طلاق توافقی پشیمان شده باشند، موضوع انصراف از طلاق توافقی مطرح میشود.
در این مطلب دادسو نکاتی که باید درباره شرایط پشمیانی از طلاق توافقی از سوی زن یا مرد بدانید را ارائه کردهایم. برای شناخت قوانین مهریه و نحوه انجام طلاق توافقی، از طریق واتساپ با مشاورین موسسه حقوقی دادسو در ارتباط باشید.
طلاق آخرین راه حل برای حل مشکلات زندگی مشترک است. لطفا قبل از اینکه به صورت جدی به طلاق فکر کنید با مشاور خانواده مشورت نمایید. در صورتی که تصمیم شما قطعی است، همکاران ما در دادسو راهنماییتان می کنند.
- انجام مراحل طلاق توافقی و طلاق با داشتن حق طلاق
- بدون نیاز به حضور زوجین در هیچ مرحله ای
- بین 20 تا 60 روز کاری
- توسط وکیل متخصص طلاق و خانواده
- مشاوره رایگان در واتساپ و تلگرام
- برای انجام کار توسط وکلای متخصص دادسو با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید
پشیمانی از طلاق توافقی از سوی زن
تا زمانی که گواهی عدم امکان سازش صادر نشده باشد، زوج یا زوجه میتوانند پشیمانی خودشان از طلاق توافقی را اعلام کنند.
اگر زن از طلاق پشیمان شده باشد، اما مرد همچنان قصد جدایی داشته باشد، زوج میتواند در محضر حاضر شده و بدون نیاز به حضور زوجه صیغه طلاق را جاری کند. در این شرایط، پس از جاری شده صیغه، انجام طلاق به زوجه اطلاع داده خواهد شد.
پشیمانی از طلاق توافقی از سوی مرد
در صورتی که مرد از انجام طلاق توافقی پشیمان شده باشد شرایط متفاوتی برای زوجین در طلاق توافقی وجود دارد. اگر مرد در محضر حاضر نشود و از طلاق توافقی پشیمان شده باشد، تنها در صورتی امکان جاری کردن صیغه طلاق وجود دارد که زوجه وکالت بلاعزل برای طلاق داشته باشد.
در غیر این صورت، زن باید رضایت همسرش را برای طلاق جلب کرده، یا یکی از دلایلی که برای طلاق یک طرفه مورد تأیید است را برای جدایی یک طرفه ارائه کند.
پشیمانی از طلاق قبل از صدور رأی
اگر زن و مرد بعد از گذراندن جلسات مشاوره از طلاق توافقی پشیمان شده باشند، تمام مراحلی که تا به اینجا برای طلاق و جدایی انجام دادهاند باطل خواهد شد.
در صورتی که یکی از زوجین نیز قبل از صدور حکم طلاق توافقی از جدایی پشیمان شده باشند، نیز امکان ادامه مراحل طلاق توافقی به سادگی ممکن نخواهد بود. در این شرایط، لازم است که از یک وکیل طلاق توافقی برای پیش بردن پرونده طلاق کمک بگیرید.
- مشاوره تلفنی و واتساپی با کارشناسان دادسو
- جلسه حضوری و آنلاین با وکیل طلاق توافقی
- تنظیم توافقنامه طلاق براساس توافق زوجین
- تنظیم قرارداد وکالت از طریق سامانه ثنا
- ارائه گزارش هفتگی از روند پرونده توسط پشتیبان اختصاصی شما
- تنظیم دادخواست بدوی
- حضور وکلای شما در جلسات رسیدگی دادگاه
- حضور وکلای شما در جلسات شورای حل اختلاف
- ارجاع پرونده به شعبه دادگاه خانواده
- دریافت دادنامه طلاق توافقی از دادگاه خانواده
- رادیو دادسو
- طلاق توافقی
پشیمانی از طلاق بعد از صدور حکم
اگر دادگاه حکم طلاق توافقی را صادر کرده باشد و زن از طلاق پیشمان شود، مرد میتواند به دفاتر ثبتاسناد مراجعه کرده و طلاق را ثبت کند. در این مواقع نیازی به حضور زوجه برای ثبت طلاق توافقی نخواهد بود.
اگر زن و مرد هر دو از طلاق پشیمان شده باشند و برای جاری کردن صیغه طلاق به محضر مراجعه نکنند، حکم صادر شده برای طلاق باطل خواهد شد و زوجین میتوانند زندگی مشترک خودشان را ادامه دهند.
در صورتی که زن دارای وکالت بلاعزل در طلاق باشد و پس از صدور رأی از طلاق پشیمان شده باشد، زوجه میتواند با وجود حق طلاقی که دارد مانع ثبت طلاق شده و برای زندگی با همسرش اقدام کند.
پشیمانی از طلاق توافقی و رجوع
اگر طلاق توافقی از نوع رجعی باشد و مرد برای طلاق اقدام کرده باشد، امکان رجوع از طلاق برای زوجین وجود خواهد داشت؛ اما در صورتی که زن درخواست طلاق را طرح کرده باشد، طلاق از نوع بائن است و زوجین برای زندگی با هم باید مجدداً تشریفات ازدواج را انجام دهند.
رجوع تنها در مدت زمان عده طلاق توافقی امکانپذیر است و مرد باید تمایل خودش را به صورت زبانی یا رفتاری برای بازگشت به زندگی مشترک نشان دهد. پس از رجوع نیز زوجین موظف هستند که این موضوع را به صورت قانونی ثبت کنند.
سخن پایانی
در بین انواع طلاق، طلاق توافقی با توجه به سازش زوجین انجام میشود؛ یعنی زن و مرد پس از اینکه با هم برای حق و حقوقشان مانند مهریه و… توافق کردند برای طلاق اقدام میکنند. کسانی که قصد طلاق توافقی دارند باید تشریفات آن را انجام داده و حکم عدم سازش را از دادگاه دریافت کنند. در هر مرحله این طلاق با توجه به پشیمانی زن یا مرد امکان انصراف از طلاق توافقی شرایط متفاوتی خواهد داشت.
اگر قصد طلاق توافقی دارید، با کمک وکلای باتجربه و متخصص دادسو میتوانید پرونده طلاق توافقی را در کمتر از یک ماه به نتیجه برسانید.
سؤالات متداول
آیا لغو دادخواست طلاق توافقی ممکن است؟
در صورتی زوج یا زوجه پس از ثبت دادخواست طلاق توافقی پشیمان شده باشد، تا زمانی که حکم طلاق صادر نشده میتوانند از دادخواستشان انصراف داده و ادامه مراحل طلاق را انجام ندهند.
آیا پشیمانی زوجه از طلاق توافقی امکانپذیر است؟
در صورت پشیمانی زوجه از طلاق توافقی، مرد میتواند به محضر مراجعه کرده و بدون حضور همسرش صیغه طلاق را جای کند.
دادسو چیست؟
دادسو یک موسسه حقوقی است که تمامی مجوزهای لازم را از کانون وکلای دادگستری مرکز، قوه قضاییه و اداره ثبت اسناد اخذ کرده است. دادسو کلیه خدمات حقوقی، وکالتی و کنسولی را به ایرانیان داخل و خارج از کشور ارائه میکند.
چگونه میتوانم با دادسو در ارتباط باشم؟
شما میتوانید از طریق واتساپ، تلگرام و یا تماس با شماره ۰۲۱۹۱۰۷۹۱۰۳ با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید. همکاران ما با حوصله پاسخگوی شما هستند.
چگونه می توانم با وکلای دادسو جلسه داشته باشم؟
جلسات مشاوره وکلای دادسو به دو صورت حضوری و آنلاین برگزار میشود. برای برگزاری جلسه با وکلای دادسو با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید تا برای شما وقت ملاقات تنظیم کنند.
طلاق آخرین راه حل برای حل مشکلات زندگی مشترک است. لطفا قبل از اینکه به صورت جدی به طلاق فکر کنید با مشاور خانواده مشورت نمایید. در صورتی که تصمیم شما قطعی است، همکاران ما در دادسو راهنماییتان می کنند.