- انجام مراحل طلاق توافقی و طلاق با داشتن حق طلاق
- بدون نیاز به حضور زوجین در هیچ مرحله ای
- بین ۲۰ تا ۴۰ روز کاری
- توسط وکیل متخصص طلاق و خانواده
- مشاوره رایگان در واتساپ و تلگرام
- برای انجام کار توسط وکلای متخصص دادسو با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید
در این مقاله قرار است در مورد طلاق در هلند، طلاق ایرانیان در هلند و وکیل طلاق در هلند صحبت کنیم.
طلاق به یک منطقه خاص مربوط نمیشود و متاسفانه امروزه آمار نشان میدهد که میزان آن در بین جوامع مختلف سراسر دنیا، روز به روز در حال افزایش است. لازم به ذکر است که حضور یک وکیل پایه یک دادگستری برای پیشبرد روند پرونده و حضور در جلسات دادگاه، امری لازم و ضروری است.
ایرانیان در هر کشور خارجیای که زندگی کنند، احوال شخصیه آنها بر اساس قوانین ایران انجام میشود. در این مقاله قصد داریم در مورد طلاق ایرانیان در هلند و شرایط انجام آن بیشتر توضیح دهیم.
فرم درخواست مشاوره
طلاق آخرین راه حل برای حل مشکلات زندگی مشترک است. لطفا قبل از اینکه به صورت جدی به طلاق فکر کنید با مشاور خانواده مشورت نمایید. در صورتی که تصمیم شما قطعی است، همکاران ما در دادسو راهنماییتان می کنند.
احوال شخصیه ایرانیان در هلند
احوال شخصیه به مجموعهای از امور مثل طلاق، ازدواج، تغییر نام، انحصار وراثت، فرزند خواندگی و وصیت گفته میشود که بر اساس آن افراد از حق و حقوقی در جامعه بهرهمند میشوند. با توجه به اینکه امر طلاق یکی از احوال شخصیه ایرانیان محسوب میشود، بنابراین طلاق ایرانیان خارج از کشور نیز باید براساس قوانین ایران انجام شود.
قانون طلاق در هلند
قانون طلاق در هلند به این شکل است که اگر ازدواج رسمی باشد، یکی از زوجین یا هردو میتوانند درخواست طلاق خود را به دادگاه محل سکونت خود ببرند و برای ثبت طلاق، حضور یک وکیل پایه یک دادگستری در دادگاه لازم است. اما اگر درخواست طلاق توسط وکیل یکی از طرفین به دادگاه ارائه شود، وکیل باید از طریق شخص سومی به نام ناظر به طرف مقابل اطلاع دهد که برای ادامه پروسه طلاق، از یک وکیل پایه یک دادگستری کمک بگیرد.
انواع طلاق در هلند
· طلاق توافقی: در صورتی که طلاق توافقی باشد، زوجین باید درخواست مشترک طلاق خود را به دادگاه هلند ارائه دهند.
· طلاق به درخواست یکی از زوجین: اگر درخواست طلاق از طرف یکی از زوجین باشد، وکیل پرونده باید از طریق ناظر به طرف مقابل اطلاع دهد که برای ادامه پروسه از وکیل کمک بگیرد.
مدارک مورد نیاز برای تقاضای طلاق در هلند
- مدارک شناسایی مانند شناسنامه و کارت ملی زوجین.
- مدارک اجازه اقامت در هلند.
- قرارداد قبل از ازدواج (در صورتی که موجود باشد)
- اطلاعات داراییها، اموال، مالیات و درآمد.
- اطلاعات فرزندان (اگر فرزندی داشته باشند)
پروسه طلاق در هلند
- برای شروع پروسه طلاق، ابتدا زوجین یا یکی از آنها درخواست طلاق خود را به دادگاه محل سکونت خود ارائه دهد.
- مرحله بعدی رسیدگی کتبی است که حدود ۶ الی ۱۰ هفته طول میکشد.
- سپس برای شنیدن اظهارات طرفین، دادگاه خانواده تشکیل میشود.
- بعد از ۶ الی ۸ هفته دادگاه حکم را صادر میکند و بعد از صدور حکم، سه ماه مهلت برای تجدید نظر در نظر گرفته میشود.
- بعد از اتمام این مراحل، زوجین باید برای جاری شدن صیغه طلاق اسلامی، به یکی از مراکز اسلامی مورد تایید سفارت ایران مراجعه کنند و در غیر این صورت طلاق آنها ثبت نمیشود.
طلاق ایرانیان مقیم هلند در ایران
همانطور که گفتیم ایرانیان در هر کشوری خارج از ایران ساکن باشند احوال شخصیه آنها براساس قانون ایران انجام میشود. بنابراین در صورتی که ایرانیان ساکن هلند بخواهند بر اساس قوانین کشور محل اقامت خود طلاق بگیرند، طلاق آنها به دلیل رعایت نکردن قانون ایران اعتباری ندارد.
طلاق در ایران برای ایرانیان مقیم هلند به این صورت است که باید اشخاص اصیل (آقا و خانم) و وکلای آن ها در مراجع قضایی و اداری حضور داشته باشند.
امکان پیگیری روند پرونده طلاق توافقی توسط اقوام درجه یک افراد نیز وجود ندارد، ولی این امکان وجود دارد که شخص متقاضی وکالت در طلاق را به یکی از اقوام خود در ایران اعطا کند، شخص مقیم در ایران به صورت مع الواسه وکالت در طلاق را به یک وکیل در ایران اعطا کند و خود شخص نمی تواند پیگیری امور را انجام دهد.
وکیل طلاق تواقفی در ایران
همانطور که گفته شد زوجین مقیم کشور هلند برای پیگیری پرونده طلاق توافقی خود یا باید در ایران حضور داشته باشند و یا به یک وکیل طلاق توافقی در ایران وکالت دهند، تا به جای ایشان در مراحل حضور داشته باشد.
با توجه به زمانبر بودن روال طلاق توافقی در ایران و عدم امکان حضور بلند مدت ایرانیان مقیم خارج از کشور در ایران و عدم آشنایی آنها با روال های پیچیده حقوقی، بهترین راه حل داشتن وکیل طلاق توافقی است.
توجه داشته باشید که وکیل شما حتما باید وکیل پایه یک دادگستری باشد و کارآموزان وکالت با توجه به عدم اختیار در اسقاط حق فرجام خواهی، نمی توانند وکیل شما باشند. وکالت به وکیل هم ازطریق سامانه میخک وزارت امور خارجه انجام می شود و برای ثبت وکالتنامه شما باید وارد سامانه میخک بشوید.
در صورتی که مقیم شهرهای مختلف هلند از جمله آمستردام هستید و برای طلاق در ایران نیاز به مشاوره دارید، می توانید از طریق واتساپ با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید. همکاران ما به صورت کامل راهنماییتان خواهند کرد.
سامانه میخک هلند
سامانه میخک یکی از خدمات وزارت امور خارجه ایران است که برای انجام امور حقوقی، اداری و اسنادی ایرانیان خارج از کشور ساخته شده و ایرانیان ساکن در هلند میتوانند با مراجعه به این سایت به یکی از اطرافیان یا به صورت مستقیم به یک وکیل پایه یک دادگستری وکالت دهند.
شما برای ثبت نام در سامانه میخک، باید یک ایمیل و کد ملی معتبر داشته باشید. بعد از تایید کد ملی و ایمیل توسط سامانه میخک، وارد سامانه شده و اطلاعات هویتی خود مانند نام و نام خانوادگی، کشور محل تولد، محل صدور شناسنامه، تحصیلات، شغل، نوع اقامت در هلند، مدت زمان اقامت در هلند، آدرس و کد پستی دقیق خود را وارد میکنید.
بعد از ورود اطلاعات هویتی، میتوانید در قسمت وکالتنامههای سامانه میخک به یکی از بستگان خود در ایران یا یک وکیل پایه یک دادگستری وکالت دهید. دقت کنید که بخشهای مربوط به نوع وکالتنامه، اطلاعات موکل، اطلاعات وکیل، متن وکالتنامه و حدود اختیارات وکیل را به طور دقیق پر کنید تا بعداً مشکلی در روند پرونده شما رخ ندهد.


حضانت فرزندان در هلند
حضانت فرزند در طلاق در هلند به دو شکل انجام میشود:
براساس قانون هلند، مسئولیت مالی حمایت مالی فرزندان تا سن ۲۱ سالگی بر عهده والدین است. والدین بایستی قبل از طلاق در مورد مسائلی مانند حضانت فرزندان، نفقه، تامین مالی، مراقبت بعد از طلاق و نحوه ارتباط والدین با فرزندان به توافق رسیده باشند و طرحی را به دادگاه پیشنهاد دهند.
بچههای ۱۲ ساله و بالاتر از این سن، به دادگاه دعوت شده و از آنها در مورد این طرح سوال پرسیده میشود اما تصمیم نهایی را دادگاه میگیرد. در دادگاه هلند هیچ سوالی مبنی بر اینکه فرزندان دوست دارند نزد کدام یک از والدین زندگی کنند پرسیده نمیشود.
اگر والدین به توافق نرسیدند و طرح امضا نشد، ارائه پارهای از توضیحات به دادگاه کافی است و پس از آن دادگاه موضوع را برای تعیین تکلیف حضانت به کمیته حفاظت از کودکان ارجاع میدهد.
همچنین ضمن حکم ازدواج، دادگاه در مورد مسائل دیگری مانند نفقه، تقسیم اموال حاصل از ازدواج و محل سکونت بچهها رای صادر میکند. صدور حکم طلاق از طرف دادگاه به معنی پایان ازدواج نیست و در مهلت ۹ ماههای که دادگاه به زوجین میدهد، باید حکم طلاق در قسمتهای تولد، فوت و ازدواج ثبت شود. اگر بعد از ۹ ماه حکم طلاق در این قسمتها ثبت نشود، حکم طلاق صادر شده فاقد ارزش بوده و ازدواج همچنان رسمیت دارد.
میانجی و داوری در دادگاه خانواده
هدف اصلی در پروسه طلاق، رسیدن زوجین به یک توافق هست حتی اگر درخواست طلاق از طرف یکی از زوجین باشد. این توافق مربوط به فرزندان و امور مالی میشود و تعداد جلسات میانجی ۳ تا ۱۰ جلسه است که هر جلسه ۱ تا ۳ ساعت طول میکشد.
قبل از ارائه دادخواست طلاق به دادگاه، امکان شرکت در جلسات میانجیگری نیز وجود دارد و اگر میانجیگر وکیل باشد پس امضای توافق نامه، درخواست طلاق را به دادگاه ارائه داده و دادگاه بدون نیاز به جلسات سماع اظهارات زوجین، حکم به طلاق میدهد.
دلایل طلاق در هلند
براساس قانون طلاق در هلند، شخص متقاضی طلاق یا هر دوی زوج باید ثابت کنند که زندگی با یکدیگر برایشان غیرقابل تحمل شده است. براساس قانون هلند، اصطلاحاً به این وضعیت “شکست غیرقابل بازگشت” در ازدواج گفته میشود و دادگاه برای صدور حکم طلاق نیازی به ارائه هیچ دلیل دیگری از طرف زوجین ندارد.
مدارک مورد نیاز برای ثبت طلاق ایرانیان مقیم هلند در ایران
مراحل و مدارک مورد نیاز برای ثبت طلاق در ایران، برای شهروندیان مقیم هلند که قصد طلاق در هلند دارند به این صورت است:
- ثبت نام و ورود به سامانه میخک.
- ثبت وکالتنامه در سامانه میخک
- اصل شناسنامه خانم و آقا.
- اصل سند ازدواج.
- اصل کارت ملی زوجین و در صورت در دسترس نبودن کارت ملی، ارائه گذرنامه ایرانی ضروری است.
- اصل پاسپورت ایرانی زوجین.

مشاوره حقوقی ازدواج و طلاق ایرانیان در هلند
دریافت مشاوره از یک وکیل با تجربه در زمینه طلاق، میتواند کمک زیادی به فرد کند. زیرا اطلاعات مورد نیاز را به صورت درست به دست آورده و نیز در زمان کوتاهتری به نتیجه دلخواه خود میرسد.
برای ارتباط با موسسه دادسو میتوانید با شماره ۹۱۰۷۹۱۰۳ ۰۲۱ تماس بگیرید تا همکاران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان باشند.
موسسه حقوقی دادسو با ارائه خدمات تخصصی به موکلین خود در زمینهی طلاق توافقی ایرانیان خارج از کشور ، طلاق از طرف آقا، طلاق از طرف خانم، انحصار وراثت و تغییر نام، به شما کمک میکند تا به صورت فوری و با کیفیت بالای خدمات، مسائل حقوقی خود را پیگیری کرده و به نتیجه دلخواه خود برسید. شما میتوانید به صورت واتساپی و رایگان از خدمات ما بهرهمند شوید و تیمی متشکل از کارشناسان حقوقی ما به صورت رایگان و تمام وقت، پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستند.
طلاق آخرین راه حل برای حل مشکلات زندگی مشترک است. لطفا قبل از اینکه به صورت جدی به طلاق فکر کنید با مشاور خانواده مشورت نمایید. در صورتی که تصمیم شما قطعی است، همکاران ما در دادسو راهنماییتان می کنند.
4 دیدگاه برای “طلاق در هلند ”
سلام . من شهر تیلبورخ زندگی می کنم. امکان حضور در ایران ندارم. حق طلاق هم دارم. به صورت دفترخانه ای. می شه مدارکم رو برای شما ارسال کنم؟
نمی خوام اطرافیانم در ایران بدونن. ممنون میشم راهتمایی کنین.
سلام، وقت بخیر
بله شما می توانید برای راهنمایی بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۹۱۰۷۹۱۰۳ تماس بگیرید تا مشاوران حقوقی دادسو شما را راهنمایی کنند.
سلام وقت بخیر
من ایرانی مقیم هلند هستم ، برای طلاق توافقی چطور میتونم از ایران اقدام کنم ؟
سلام، وقت بخیر.
برای طلاق در ایران شما باید حتما به یک وکیل در ایران وکالت دهید تا به جای شما در روند پرونده حضور داشته باشند. در صورتی که ساکن هلند هستید و نیاز به وکیل طلاق توافقی دارید، از طریق واتساپ با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.