برای گرفتن حق طلاق کجا باید رفت؟

برای گرفتن حق طلاق کجا باید رفت

حق طلاق با مرد است و زوج هر زمانی که اراده کند می‌تواند از همسرش جدا شود؛ اما زوجه این شرایط را ندارد و برای طلاق از طرف زن باید زوجه دلایل و مدارکی مانند عسر و حرج را به دادگاه ارائه کند. در صورتی که دادگاه و قاضی صلاح بداند زن می‌تواند برای طلاق یک طرفه اقدام کند. در غیر این صورت مرد می‌تواند همسرش را طلاق ندهد.

اما طلاق با داشتن حق طلاق یا وکالت با طلاق بسیار ساده‌تر است. در این حالت زن می‌تواند با وکالت بلاعزلی که دارد برای جدایی اقدام کند و قانون اجازه طلاق بدون نیاز به دلیل را به او می‌دهد. در عرف وکالت در طلاق به عنوان حق طلاق نیز شناخته می‌شود، اما حق طلاق تنها متعلق به مرد است و زن تنها می‌تواند وکالت طلاق را از مرد بگیرد.

برای گرفتن حق طلاق باید کجا برویم و چه مراحلی را انجام دهیم؟ در این مقاله توضیح می‌دهیم که برای گرفتن حق طلاق کجا باید رفت و چگونه باید وکالت در طلاق از آقا گرفت. فراموش نکنید برای طلاق با داشتن وکالت در طلاق خانم الزاماً باید وکیل داشته باشند.

در صورتی که وکیل طلاق از طرف زن دادسو پرونده شما را به عهده داشته باشد بدون نیاز به حضور در هیچ مرحله‌ای طلاق با داشتن حق طلاق شما انجام می‌شود. برای اطلاعات بیش‌تر با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید.

فرم درخواست مشاوره

طلاق آخرین راه حل برای حل مشکلات زندگی مشترک است. لطفا قبل از اینکه به صورت جدی به طلاق فکر کنید با مشاور خانواده مشورت نمایید. در صورتی که تصمیم شما قطعی است، همکاران ما در دادسو راهنماییتان می کنند.

نحوه گرفتن حق طلاق توسط زوجه

برای دریافت وکالت در طلاق از سمت زن چند روش وجود دارد. در روش اول وکالت در طلاق، زن و مرد با هم برای دادن این حق به زوجه توافق می‌کنند و مرد موقع جاری شدن صیغه نکاح وکالت بلاعزل در طلاق را به همسرش می‌دهد.

در صورتی که زوجین پس از ازدواج تصمیم بگیرند که برای دادن وکالت بلاعزل در طلاق به زوجه اقدام کنند، لازم است که به دفتر اسناد رسمی برای تنظیم این وکالت‌نامه مراجعه کنند. در این روش زن می‌تواند با بخشش مهریه در ازای حق طلاق را داشته باشد؛ یا اینکه زن و مرد با توجه به شرایطی که توافق کرده‌اند برای دادن این حق به زوجه اقدام کنند.

اگر زوجین در خارج از کشور حضور دارند و مرد می‌خواهد حقوق برابر به همسرش بدهد، لازم است که زوجین با یک وکیل طلاق مشورت کرده و سپس دادخواست تنظیم شده برای وکالت طلاق را به کنسولگری ایران در کشور مقصد تحویل دهند.

مراحل طلاق با داشتن وکالت در طلاق

در صورتی که زن وکالت در طلاق یا حق طلاق داشته باشد می‌تواند بدون نیاز به رضایت همسرش برای جدایی اقدام کند. برای طلاق با داشتن حق طلاق لازم است که زن مدارکی مانند وکالت‌نامه طلاق، عقدنامه یا کپی آن، شناسنامه و کارت ملی خودش و همسرش را به وکیل پایه یک ارائه کند.

سپس وکیل طلاق برای جدایی زن در دادگاه حاضر می‌شود. حتماً این موضوع را در نظر داشته باشید که زن با داشتن وکالت در طلاق نمی‌تواند گواهی عدم سازش را دریافت کند و حضور وکیل طلاق به جای مرد در این روش اجباری است.

البته در صورتی که زن نتواند در دادگاه و جلسات مشاوره حاضر شود، این امکان برای زوجه در نظر گرفته شده به وکیل طلاق از طرف زن وکالت دهد تا وکیل تمام مراحل طلاق را انجام دهد و زوجه فقط برای جدایی در محضر حضور پیدا کند.

در صورتی که وکیل طلاق نیاز دارید می‌توانید با کارشناسان حقوقی دادسو از طریق تلگرام، واتساپ و یا تماس در ارتباط باشید.

مدت زمان طلاق با داشتن حق طلاق

زوجین برای جدایی می‌توانند طلاق توافقی را انتخاب کرده و در بازه زمانی کوتاه‌تری زندگی مشترک خودشان را پایان دهند. یا اینکه زن با داشتن حق طلاق به دادگاه مراجعه کرده و درخواست جدایی دهد.

پس از این اقدام زوجه معمولاً حدود ۳ ماه برای طلاق زمان لازم است. البته با توجه به شرایط وکالت‌نامه طلاق و رضایت زوجین و… ممکن است این بازه زمانی بیشتر شود؛ اما به طور کلی طلاق از طرف زن با داشتن حق طلاق نسبت به روش معمول آن کوتاه‌تر است.

البته در صورتی که دادسو پرونده طلاق با داشتن حق طلاق شما را به عهده داشته باشد کل پروسه ظرف مدت ۱۰ الی ۳۰ روز انجام می‌شود و احتیاجی به حضور شما در هیچ یک از مراحل طلاق نیست.

جمع بندی

در صورتی که زن حق طلاق را موقع عقد از همسرش نگرفته باشد، زوج و زوجه باید به دفتر ثبت اسناد رسمی مراجعه کنند و مرد این وکالت را به زن بدهد. در این مطلب توضیح دادیم که برای گرفتن حق طلاق کجا باید رفت، در صورتی که به راهنمایی بیشتر نیاز دارید با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید.

سوالات متداول

هزینه گرفتن حق طلاق در دفتر اسناد رسمی است؟

مبلغی که برای دادن وکالت در طلاق تعیین شده با توجه به محضر و شرایط آن مشخص می‌شود؛ اما به طور کلی در اغلب مواقع این مبلغ بین یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

دادن حق طلاق محضری به زن بعد عقد امکان دارد؟

بله مرد می‌تواند حین عقد و بعد از آن به همسرش وکالت در طلاق دهد تا حقوق برابر داشته باشند.

اگر حق طلاق با زن باشد طلاق چقدر طول می‌کشد؟

اگر زوجه وکالت در طلاق داشته باشد به طور معمول مدتی که برای طی کردن مراحل طلاق، دریافت گواهی عدم امکان سازش و جاری کردن صیغه طلاق در نظر گرفته می‌شود بین ۲ تا ۳ ماه است.

دادسو چیست؟

دادسو یک موسسه حقوقی است که تمامی مجوزهای لازم را از کانون وکلای دادگستری مرکز، قوه قضاییه و اداره ثبت اسناد اخذ کرده است. دادسو کلیه خدمات حقوقی، وکالتی و کنسولی را به ایرانیان داخل و خارج از کشور ارائه می‌کند.

چگونه می‌توانم با دادسو در ارتباط باشم؟

شما می‌توانید از طریق واتساپ، تلگرام و یا تماس با شماره ۰۲۱۹۱۰۷۹۱۰۳ با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید. همکاران ما با حوصله پاسخگوی شما هستند.شما می‌توانید از طریق واتساپ، تلگرام و یا تماس با شماره ۰۲۱۹۱۰۷۹۱۰۳ با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید. همکاران ما با حوصله پاسخگوی شما هستند.

چگونه می توانم با وکلای دادسو جلسه داشته باشم؟

جلسات مشاوره وکلای دادسو به دو صورت حضوری و آنلاین برگزار می‌شود. برای برگزاری جلسه با وکلای دادسو با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید تا برای شما وقت ملاقات تنظیم کنند.

۵/۵ - (۱۱ امتیاز)

طلاق آخرین راه حل برای حل مشکلات زندگی مشترک است. لطفا قبل از اینکه به صورت جدی به طلاق فکر کنید با مشاور خانواده مشورت نمایید. در صورتی که تصمیم شما قطعی است، همکاران ما در دادسو راهنماییتان می کنند.

برای اطلاع از آخرین اخبار دادسو را در تلگرام دنبال کنید

برای اطلاع از آخرین اخبار دادسو را در اینستاگرام دنبال کنید

تحریریه دادسو

این مقاله توسط تیم تحریریه دادسو گردآوری، تنظیم و تحریر شده است.
اعضای تحریریه در جهت افزایش آگاهی و اطلاعات کاربران سایت، همه روزه مقالات کاربردی در حوزه فعالیت‌های دادسو منتشر و بروز رسانی می نمایند. لازم به ذکر است که این مقالات هیچ وقت جای مشاوره با وکیل متخصص را نخواهد گرفت. در صورت تمایل برای مشاوره با وکیل با دادسو در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای باخبرشدن از آخرین اخبار عضو خبرنامه شوید