محتویات این صفحه
ثبت نام سامانه ثنا
در این مقاله قرار است درباره مراحل ثبت نام سامانه ثنا توضیح دهیم. از سال ۱۳۹۵ انجام اموری مانند ثبت دادخواست، ارسال اظهارنامه و ابلاغ اوراق قضایی توسط سامانه ثنا انجام میشود و هر شخصی که هر گونه درخواستی در دادگاه از جمله انحصار وراثت، طلاق توافقی، حضانت فرزند و … داشته باشد، باید حتما عضو سامانه ثنا باشد. . هدف از راه اندازی سامانه ثنا صرفه جویی در وقت مراجعه کنندگان و ایجاد آرامش در فضای دادگاهها بود. همهی شهروندان باید برای ثبت نام در سامانه ثنا اقدام کنند.
از آثار ثبت نام در سامانه ثنا پیگیری برای هزینه دادرسیها، ثبت دادخواست و پیگیری آنها، ارسال اظهارنامه، احترام به حریم خصوصی دیگران (در گذشته ابلاغیهها به صورت فیزیکی به درب منزل افراد ارسال میشد که ممکن بود افراد دیگر متوجه این موضوع شوند)، کاهش هزینه در پروسه ارسال ابلاغیهها و …
با توجه به توضیحات باید ابتدا در سامانه ثنا ثبت نام انجام دهیم. در ادامه مقاله ثبت نام در سایت ثنا را به صورت مرحله به مرحله توضیح میدهیم.


مراحل ثبت نام در سایت ثنا
- در ابتدا باید از طریق مرورگر دسکتاپ یا تلفن همراه کلمات ثبت نام سامانه ثنا یا آدرس اینترنتی عدل ایران را جستجو کنید.
- سپس باید ثبت نام شخص حقیقی را انتخاب کنید تا وارد مرحله بعد شوید.
- در صفحه باز شده باید شماره شناسنامه، تاریخ تولد و کد ملی را وارد کادر کنید. اعداد نمایش داده شده در کادر را وارد و روی دکمه ادامه کلیک کنید.
- شرایط استفاده از سامانه ثنا را برای شما در صفحهای نمایش میدهد. بهتر است همه قوانین و شرایط را با دقت مطالعه کنید و در صورت موافقت روی دکمه تائید کلیک کنید.
- در صفحه جدید باید اطلاعاتی مانند نام، نام خانوادگی، شماره شناسنامه، کد ملی، تاریخ تولد، تابعیت، دین، جنسیت، وضعیت تاهل را وراد و روی دکمه مرحله بعدی کلیک کنید.
- در قسمت اطلاعات تماس باید شماره تلفن همراه، تلفن ثابت و آدرس ایمل را وارد کنید و وارد مرحله بعد شوید.
- در بخش اطلاعات محل سکونت باید ابتدا مشخص کنید که در ایران یا خارج از ایران ساکن هستید. بعد از مشخص شدن کشور محل سکونت باید شهر، روستا، خیابان، کد پستی و آدرس کامل محل سکونت خود را وارد کنید.
- در نهایت در صفحه سایر اطلاعات باید میزان تحصیلات و شغل خود را وارد کنید و روی دکمه ثبت اطلاعات اولیه کلیک کنید.
- در این مرحله باید احراز شماره همراه شما انجام شود. پس کدی که به شما پیامک شده را باید همراه شماره موبایل خود وارد سامانه کنید و دکمه تائید کد امنیتی را بزنید.
تا این قسمت شما ثبت نام سامانه ثنا را به صورت اولیه و احراز شماره موبایل خود را انجام دادهاید.
حتما بخوانید:
مراحل طلاق توافقی
احراز هویت سامانه ثنا
برای تکمیل ثبت نام خود باید احراز هویت انجام دهید. احراز هویت هم به صورت حضوری و هم غیر حضوری انجام میشود که شرایط هر دو را برای شما توضیخ میدهیم.
- برای احراز هویت غیر حضوری بعد از مراحل گفته شده باید مبلغی پرداخت کنید. باید اطلاعات شماره حساب خود را وارد کنید و مبلغ مورد نظر را پرداخت کنید.
- بعد از پرداخت مبلغ باید توسط دوربین موبایل عکس واضحی از صورت خود بگیرید(شرایطی که برای عکس گرفتن است باید رعایت شود)
- بعد از گرفتن عکس باید امضای الکترونیکی خود را انجام دهید.
- برای احراز هویت نهایی باید در صفحه باز شده دکمه ضبط ویدئو را نگه دارید و عبارتی که در صفحه نمایش میدهد را بخوانید. ویدئو را ارسال کنید.


احراز هویت غیر حضوری
برای احراز هویت غیر حضوری بعد از ثبت نام سامانه ثنا باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید. باید مدارک شناسایی خود مانند کارت ملی، شناسنامه را همراه داشته باشید. شماره تلفنی که در زمان ثبت نام واد سامانه شده را باید اعلام کنید. امضاهای الکترونیکی را انجام میدهید و در صورت تائید حساب کاربری شما فعال میشود.
حتما بخوانید:
گواهی عدم امکان سازش چیست؟
ورود به سایت ثنا با گوشی
برای ورود و ثبت نام سامانه ثنا هم میتوانید از طریق مرورگر و هم از طریق اپلیکیشن ثنا اقدام کنید. برای استفاده از مرورگر باید مراحل بالا را انجام دهید. برای استفاده از اپلیکیشن باید وارد سامانه ثنا شوید و گزینهی دانلود نرم افزار ابلاغ الکترونیک قضایی برای اندروید را انتخاب کنید. بعد از نصب اپلیکیشن گزینه شخص حقیقی را انتخاب و کد ملی و رمز عبور را وارد میکنید.
رمز موقتی که برای شما پیامک شده را وارد کادر میکنید. در قسمت منو اپلیکیشن میتوانید خدمات مربوط به ابلاغیه مانند ابلاغیههای مشاهده شده، دریافت ابلاغیه، ابلاغیه منتخب، موارد قانونی و … را انجام دهید.
حتما بخوانید:
طلاق بدون حضور زوجین چگونه است؟
یک نظر: