- انجام مراحل طلاق توافقی و طلاق با داشتن حق طلاق
- بدون نیاز به حضور زوجین در هیچ مرحله ای
- بین ۱۰ تا ۳۰ روز کاری
- توسط وکیل متخصص طلاق و خانواده
- مشاوره رایگان در واتساپ و تلگرام
- برای انجام کار توسط وکلای متخصص دادسو با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید
در این مقاله قرار است درباره طلاق در استرالیا توضیح دهیم. هر کشوری برای ثبت طلاق مراحل و شرایطی با توجه به قوانین خانواده وضع شده در کشور دارد. در صورتی که شما به این کشور مهاجرت کردید و بعد از مدتی قصد دارید از همسر خود جدا شوید، باید هم طبق قوانین کشور استرالیا و هم طبق قوانین کشور ایران (بر اساس احوال شخصیه) اقدام به جدایی کنید.
فرم درخواست مشاوره
طلاق آخرین راه حل برای حل مشکلات زندگی مشترک است. لطفا قبل از اینکه به صورت جدی به طلاق فکر کنید با مشاور خانواده مشورت نمایید. در صورتی که تصمیم شما قطعی است، همکاران ما در دادسو راهنماییتان می کنند.
احوال شخصیه
احوال شخصیه به مجموعهای از امور گفته میشود که هر فرد با توجه به قوانین کشوری که در آن متولد میشود، شامل قوانین شهروندی آن کشور میشود.
در ایران به مجموعه طلاق، ازدواج، ارث و وصیت احوال شخصیه گفته میشود. اگر پدر و مادر شما ایرانی هستند یا شما در ایران متولد شدید باید طلاق، ازدواج، ارث و وصیت را مطابق قوانین ایران پیش ببرید. برای موارد گفته شده فرقی ندارد که چندین سال است در کشور دیگر ساکن هستید و تابعیت کشور دیگر را دارید!

شرایط طلاق در استرالیا
در صورتی که شما به استرالیا مهاجرت کردید و در آنجا ساکن هستید و قصد طلاق توافقی دارید باید هر دو طلاق (ایرانی و استرالیایی) را انجام دهید.
- برای طلاق استرالیایی بر اساس قوانین شما نیاز به ارایه دلیل برای طلاق در دادگاه ندارید. ولی باید یک سری شرایط را داشته باشید تا بتوانید برای طلاق اقدام کنید.
- برای طلاق در استرالیا باید در کشور استرالیا متولد شده باشید، پدر یا مادر شما شهروند استرالیا باشند یا دارای گذرنامه معتبر برای اقامت در کشور استرالیا باشید.
- باید به دادگاه ثابت کنید که ازدواج شما با شکست مواجه شده و دیگر امکان ادامه زندگی را ندارید.
- اگر هر دو طرف راضی به طلاق هستید باید به مدت ۱۲ ماه و یک روز به صورت جداگانه زندگی کنید. البته امکان زندگی در یک خانه بدون تعاملات زناشویی وجود دارد. شما باید زندگی جداگانه را به دادگاه اثبات کنید.
- یکی از شرایط مهم برای طلاق در استرالیا داشتن سند ازدواج است. شما باید سند ازدواج ایرانی خود را ترجمه کنید و آن را همراه خود داشته باشید تا بتوانید طلاق بگیرید. در صورتی که به هر دلیلی نتوانید سند ازدواج خود را ارائه دهید باید جزئیات ازدواج خود و دلیل اینکه چرا سند ازدواج در دسترس نیست، ارائه دهید.
- اگر کمتر از دوسال از تاریخ ازدواج شما میگذرد، باید گواهی معتبری از مرکز مشاوره داشته باشید که ثابت کند شما قادر به ادامه زندگی نیستید.
- اگر فرزند زیر ۱۸ سال دارید باید تکلیف حضانت فرزند (هزینه مسکن، بهداشت، مدرسه و …) را مشخص کنید.
مراحل طلاق در استرالیا
در صورتی که شرایط گفته شده در عنوان قبل را دارا بودید میتوانید بعد از اتمام یک سال و یک روز جدایی به دادگاه مراجعه کنید (یا به صورت آنلاین) در خواست طلاق خود را ثبت کنید. در این مرحله باید شخص سومی در دادگاه حضور پیدا کند و گواهی دهد که خانم و آقا جدا از هم زندگی کردند. در صورتی که فرزند شما بیشتر از ۱۸ سال دارد یا هر دو نفر راضی به طلاق هستید نیاز به حضور در دادگاه نیست.
قاضی با بررسی مدارک و شرایط حکم طلاق را صادر میکند و بعد از یک ماه و یک روز این حکم نهایی میشود.
هزینه طلاق در استرالیا
زمانی که شما در حال ثبت طلاق خود با قوانین استرالیا هستید باید ۹۴۰ دلار پرداخت کنید. اگر امکان پرداخت ۹۴۰ دلار را ندارید میتوانید این درخواست خود را اعلام کنید تا مورد بررسی قرار بگیرد. اگر واجد شرایط باشید تا ۳۱۰ دلار باید پرداخت کنید.
طلاق با قوانین ایران
برای طلاق در استرالیا با قوانین ایران باید یا زن و شوهر در ایران حضور پیدا کنند و مراحل اداری را انجام دهد و یا به یک وکیل پایه یک دادگستری وکالت برای انجام امور طلاق بدهند.
برای وکالت دادن به وکیل طلاق توافقی میتوانید هم از طریق سامانه ثنا و هم از طریق سامانه میخک اقدام کنید.
سامانه میخک
سامانه میخک یا مدیریت یکپارچه خدمات کنسولگری برای انجام اموری مانند ثبت طلاق، ازدواج، امور سجلی، گذرنامه، امور ملکی، انحصار وراثت و … راه اندازی شده است. برای وکالت دادن از سامانه میخک باید ابتدا در این سامانه ثبت نام کنید. اطلاعات هویتی، اطلاعات محل زندگی و اطلاعات تماس خود را وارد کنید. سپس نوع وکالت خود (طلاق دهنده مرد یا طلاق گیرنده زن) را انتخاب میکنید. بعد از مشخص کردن نوع وکالت باید سفارت کشور مورد نظر را انتخاب کنید، وکالت نامه را ثبت و اطلاعات وکیل را وارد میکنید.
بعد از انجام این امور یک کد رهگیری برای شما ایمیل میشود. به همراه این کد رهگیری باید از سفارت وقت احراز هویت حضوری یا آنلاین (بسته به قانون آن کشور) بگیرید تا مدارک شما تائید شود. بعد از احرا هویت و تائید مدارک، وکیل مربوطه میتواند از وزارت امورخارجه وکالت نامه را دریافت کند.
آدرس سفارت ایران در استرالیا:
۲۵ Culgoa Circuit, O’Malley, ACT, 2606
P.O. Box 705 , Mawson, ACT, 2607
تلفن بخش کنسولی: ۷۰۰۰ ۶۲۹۰ – (۰۲)
ساعت تماس کنسولی: ۱۵ تا ۱۶:۵۰ روزهای کاری
تلفن سفارت ایران در استرالیا: ۲۴۳۰ ۶۲۹۰ – (۰۲)

سامانه ثنا
سامانه ثنا برای قوه قضاییه است که از سال ۹۵ برای اموری مانند ثبت دادخواست، ابلاغیه، ارسال اظهارنامه راه اندازی شده است.
زمانی که وکیل مورد اعتماد خود را پیدا کردید میتوانید از طریق سامانه ثنا یک وکالت نامه الکترونیک تنظیم کنید. سپس یک کد به شماره ایران شما پیامک میشود. با وارد کردن کد در سامانه امضای قرار داد الکترونیک انجام میشود و وکیل میتواند از ایران کار شما را انجام دهد. شما میتوانید نوع دادخواستی که وکیل ثبت کرده و هم چنین ابلاغیههای مربوط به پرونده را از این سایت بررسی کنید.

نتیجه گیری
برای انجام طلاق در استرالیا باید هم طبق قوانین ایران و هم استرالیا، مراحل را انجام دهید. برای طلاق با قانون استرالیا باید شرایط خاصی مانند جدا زندگی کردن به مدت یک سال، ازدواج بیشتر از دو سال، مدت اقامت حداقل یک سال در استرالیا داشته باشید. برای طلاق ایرانی کافی است از طریق سامانه میخک یا سامانه ثنا به یک وکیل پایه یک دادگستری وکالت دهید تا امور طلاق شما را پیش ببرد.
اگر نیاز به راهنمایی بیشتر در این خصوص دارید میتوانید با کارشناسان حقوقی دادسو در ارتباط باشید تا به صورت رایگان مشاوره دریافت کنید.
طلاق آخرین راه حل برای حل مشکلات زندگی مشترک است. لطفا قبل از اینکه به صورت جدی به طلاق فکر کنید با مشاور خانواده مشورت نمایید. در صورتی که تصمیم شما قطعی است، همکاران ما در دادسو راهنماییتان می کنند.
6 دیدگاه برای “طلاق در استرالیا ”
سلام
آیا امکانش هست طلاق توافقی در ایران انجام شود، اما طلاق استرالیا یکسال بعد انجام شود؟
سلام، وقت بخیر
لطفا با کارشناسان حقوقی دادسو در تماس باشید تا شما را راهنمایی کنند.
برای طلاق در استرالیا باید وکیل در ایران داشته باشیم؟. چطور می تونم به شما وکالت بدم؟
سلام، وقت بخیر
از طریق سامانه میخک و یا سامانه ثنا می توانید به موکلین ما وکالت دهید تا صفر تا صد کار رو بدون حضور شما در هیچ مرحله ای انجام دهند.
برای راهنمایی بیش تر لطفا با کارشناسان حقوقی دادسو تماس بگیرید.
سلام
خیلی ممنون از مطالب کاربردی که داخل سایت به اشتراک میزارید
سلام. ممنون از مشارکت شما